peki derinlik genişlik öçlüleri varmı?Evet ustam
Deligin dimi tam net değil ama 30 cm veya 15 santim arası ustam olabilir ölçmedimpeki derinlik genişlik öçlüleri varmı?
Ustam hac yaptığın Kaya bölgede çok ağaç var çoğu yaşlı ve çokta kayalık bölge net bişey diyemiyorum her yer birbirine benziyor@Blue.
undefined
Merhaba sevgili kardeşim.
Biraz resimlerine bir şeyler karaladım.
Bu haç yaptığım kayanın etrafında Üç kaya yada üç ağaç Ve bunları dört yapan başka kaya yada ağaçlar varmı. Şöyle izah edeyim üç tanesi üçgen yapan biri uzak üçgeni dört yapan.
Kayanın etrafında bir şey olmadığı az çok anlaşılmış oldu.Deligin dimi tam net değil ama 30 cm veya 15 santim arası ustam olabilir ölçmedim
Tamamdır ustam Eyvallaha saolasin varolasın ? saygılarımlaKayanın etrafında bir şey olmadığı az çok anlaşılmış oldu.
Yolunuz düştüğü zaman cap ve derinliği ner ölçersiniz.
Ustam bu bölge nette gördüğümuz oymalar çoğu bildiğimiz işaret Ler burda ise durum çok farklı ilk defa gördüğüm tuhaf işaret Ler bence burda çok farklı bir medeniyet yaşamış ustam bı ara atarım öle bilindik iseretler değil esrarengiz yerundefined
@Blue.
undefined
Merdivenden çıknca zemin düzleediğinde bu diğer sanduka tipi kaya soldamı kalıyor
Ustam bu yerde derinlik tespiti yapmışlar iyi bı cihazla ama girişi bulamadılar karavana iş yapıyorlar arıyorlar ama bulamıyorlar bölgede bir kralın odası olduğu söyleniyor ya nasip artık ustamustam buralarda çubuk ya da derin cihaz ile aiyi araştırma yap derim, arkada dizili taşlar, öndeki üç taşlar altlarına bak bakalım