Blue.
Editör
Ustam incelicem tekrardan saygılarustam buralarda çubuk ya da derin cihaz ile aiyi araştırma yap derim, arkada dizili taşlar, öndeki üç taşlar altlarına bak bakalım
Ustam incelicem tekrardan saygılarustam buralarda çubuk ya da derin cihaz ile aiyi araştırma yap derim, arkada dizili taşlar, öndeki üç taşlar altlarına bak bakalım
Evet ustam İstanbul'un cennet köşesinde ve doğasında ? denize ise çok uzak değil 15 , kilometreBuralar bahsettiğiniz kendi bölgenizde dimi.
Bu arada kıyıya ne kdr yakısınız.
Kilyos ile aranız kaç km ?Evet ustam İstanbul'un cennet köşesinde ve doğasında ? denize ise çok uzak değil 15 , kilometre
Kilyos baya Uzak ustam tam km bilmiyorum ama 50 vardırKilyos ile aranız kaç km ?
Kıyı şerit olarak
Neden sordum kilyosda açık denize çıkmışlığım vardırKilyos baya Uzak ustam tam km bilmiyorum ama 50 vardır
İhsallaha bişey buNeden sordum kilyosda açık denize çıkmışlığım vardır
Direk cepheden aldım bu bölgeyi ?
İyi ustam biz cennetteyiz mutluyum huzurluyum daha ne olsun betonlasmis şehir de yaşamıyorum şanslıyım oksijen bedava ??Neden sordum kilyosda açık denize çıkmışlığım vardır
İhsallaha bişeyler bulurum ustam be ?Neden sordum kilyosda açık denize çıkmışlığım vardır
Ne yalan söyliğim temiz hava ve su bize dokunuyorİhsallaha bişey bu
İyi ustam biz cennetteyiz mutluyum huzurluyum daha ne olsun betonlasmis şehir de yaşamıyorum şanslıyım oksijen bedava ??
İmkan varsa organik tercihim dir ustam değerli yorumların için teşekkür ederim Ustam Varolasin saolasin kendine iyi bak Allah'a emanet olasın ?Ne yalan söyliğim temiz hava ve su bize dokunuyor
Alışmışız inorganik maddelere hehe
İnşallahİhsallaha bişeyler bulurum ustam be ?
?İnşallah