burada işçilik çok zor. net bir işçilik yok deve değil. dolmen mezar olabilir.
üsteki noktanın yakın çekimi var mı ?
alt tarafta bir kare oyma var sanki . ikisinin de var sa yakın resimlerini yükle.
değerli ve boşluk tespiti yap.
aşağıda eski yerleşim yeri var mı ?
selametle.
kapak gibi duruyor. bakmakta fayda var boşluk tespit ettiniz mi ?
Bekçi , gözcü tepeden niye öyle saklanarak bakıyorBölgede çok sayıda işaret var aynı bölgeye toplanmış Ekli dosyayı görüntüle 304461
Fotonun tam ortasında kareli teraslı yer görünüyor sanırım bek tek görmedimBölgede çok sayıda işaret var aynı bölgeye toplanmış Ekli dosyayı görüntüle 304461
Ağar iş medeniyet işi zengin alan... Buranın alt kısmında tatlı bir iniş ve toprak alan ovaya çevirir hafiften, orda yüzeysel mezarlar olur. Küp mezar, tandır mezar vesair. Üst tepedeki sağ kısımda cepheye bakanın baktığı kısımda Dikey sivrimsi kayalık varsa ki olmalı, kasa olur açılmamışsa... Yine bura gibi sağlam bir kayalık karşıda 100/200 metre mesafede varsa ana yer orda. Bir yerde bu kayaların olduğu kısımda.... Normalde kimseye yardım etmiyceğime dair kendime söz verdiydim bazı yaşadığım hadiselerden sonra, Lakin size küçük de olsa bir katkı sağlamak istiyorum....Bölgede çok sayıda işaret var aynı bölgeye toplanmış Ekli dosyayı görüntüle 304461