Deve mi kral mı

mamostedijvar

MAMOSTE
Moderatör
burada işçilik çok zor. net bir işçilik yok deve değil. dolmen mezar olabilir.

üsteki noktanın yakın çekimi var mı ?

alt tarafta bir kare oyma var sanki . ikisinin de var sa yakın resimlerini yükle.

değerli ve boşluk tespiti yap.

aşağıda eski yerleşim yeri var mı ?

selametle.

Erkan1977

Yeni Üye
burada işçilik çok zor. net bir işçilik yok deve değil. dolmen mezar olabilir.

üsteki noktanın yakın çekimi var mı ?

alt tarafta bir kare oyma var sanki . ikisinin de var sa yakın resimlerini yükle.

değerli ve boşluk tespiti yap.

aşağıda eski yerleşim yeri var mı ?

selametle.
6F557BD1-2F66-43B2-9078-28D91F8233A1.jpeg

eser34

Nasip Vaktine Esir...
Moderatör
Hani ;
Deve yükü ile..... başlayan cümlelerin anlattığı yerler vardırya ha işte burası onlardan. Öncelikle Allah kolaylık versin diyelim.
Burada yatan amca kalabalıktır yattığı yerde. O yüzden sağlam bir bekçi de koymuşlar buraya.

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Bölgede çok sayıda işaret var aynı bölgeye toplanmış Ekli dosyayı görüntüle 304461
Ağar iş medeniyet işi zengin alan... Buranın alt kısmında tatlı bir iniş ve toprak alan ovaya çevirir hafiften, orda yüzeysel mezarlar olur. Küp mezar, tandır mezar vesair. Üst tepedeki sağ kısımda cepheye bakanın baktığı kısımda Dikey sivrimsi kayalık varsa ki olmalı, kasa olur açılmamışsa... Yine bura gibi sağlam bir kayalık karşıda 100/200 metre mesafede varsa ana yer orda. Bir yerde bu kayaların olduğu kısımda.... Normalde kimseye yardım etmiyceğime dair kendime söz verdiydim bazı yaşadığım hadiselerden sonra, Lakin size küçük de olsa bir katkı sağlamak istiyorum....

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Buranın işlemi Kapalı gözün olduğu istikamette... Kapalı kapatılmış mağara, mahzen der... Hedefin yönünü çizdim ben size.... Resimleri artirirsaniz anlatımlı bir şekilde, konunuz daha sağlıklı ilerler.... Bu arada sağ tarafta açık bir yer olucak, sizin orası ile işiniz yok...

Ekli dosyalar