Konuyu bugun gordum.
Nikim eksik yazildigi icinde bildirim de gelmemis.
Gumus cubukla alakali bana da yoneltilen bir soru vardi.
İlk soyleyecegim sey:
Ben cubuklarin degerlerini hic bilmem.
Bosluk ve.metalde nasul hareket ediyor bunu bilirim.
Tavsiye ettigimiz Gumus Cubuk bildiginiz gibi %40 kadmiyumlu cubuktur.
Cizelgeye bakildiginda bit fikir verebilir:
Gumus + Kadminyum bir araya geldiginde degeri ne olur bilemiyorum. Her ikiside cizelgede var.
Bir kac yazimizda belirtmistim; kadminyum zehirli bir malzemedir. Bazi kullanicilarda deri soyulmasina sebep oldugunu bu nedenle ya plastik kundakla yada ameliyat eldiveni takarak kullanmanin uygun olacagini belirtmistim...
Hedefe ulastiran her cubuk makbuldur.
Aleminyum cubukla ben boslugu buliyorum. Aleminyumun teknik degeri bilimsel calisma yapana fayda verebilir.
Beni asan konular. Bu konuda katki veremiyorum maalesef.
Bir sarlatanin balonu daha sonmus.
500 € cubuk mu olur yahu..?
Kardaslarim,
Hazne icine birseyler konarak yapilan cubuklarin hepsi, yapilan cakalligi gizlemenin bir gostergesidir. İlk kez bu konu hakkinda yaziyorum. Hazneli cubuk, hamsinin mavi renke boyamasidir. Hamsi niye maviye boyanir..? Dikkat cekip kandirmak icin. Niyesi bu...
Elinde hazneli cubuk olan yuzlerce kardasim var bu sitede. Hanginiz hedefe ulastiniz...???
Bahcedeki metalleri toplayacaksaniz haznesiz cubuklarla da toplarsiniz.
Haydi bugun kapiyi actik;
Umut baglanan bentonite de birseyler soyleyeyim:
Mineral elemede bazi cubukculara fayda saglasa bile sizi asla hedefinize bentinitte ulastiramaz. Gumus Cubuk bilinmezken yapilan ise yaradigi sanilan bir yontemdi.
Yalin bir gumus cubuk bentonitin yaptigi isin fazlasini yapar. Yani artik bentonit vb.malzemeler kullanmaya gerek kalmamistir...
Yukarida bahsettiginiz sahsiyeti bana da sordular. Tanimiyorum ve videolarini da izlemedim dedim. Ove ove bitiremediler. Bizde kendilerine hurmeten sesimizi kestik. Diyemedik ki, bu cakallar bizim elimize bile su dokecek kivamda degil.
Bu is de ayni yerli yabanci marka malzemenin durumu gibi olmus.
Perde Brillant olursa super, ayni fabrikada yapilan amma ismi Turkce olan Oya marka olursa vasat.
Yapacak birsey yok. Uygulama boyle.
Varsa ben bulurum diyorum, filanca yerdeki usta supermis diyorlar. Cagirin gelsin vakit kaybetmeyin o zaman diyorum. Cagiriyorlar. Hedefe ulasamayinca bana tekrar haber saliyorlar. Bende super ustanin bulamadigini ben nasil bulayim deyip gitmiyorum. Bu kadarini hep yaparim.
))
Bunlar benim cevremdeki az cok tanidigim kisiler. Yillarca bosa kurek sallamaya alismislar. Biz dolasip birsey yok buralaru boş deyince inanmiyorlar. Minerale aşik olmus adamlar diyorum ben bu kardaslarima...
Metalle ugrasmayin kardasim.
Omrunuzu bosa harcamayin.
Bosluk bulun yeter.
Boslugu bulduktan sonra icinde metal arayin, metalleri tespit edin.
Etmesenizde olur.
Buldugunuz her oda ici doluda olsa bosda olsa acilmaya layiktir. Ya icinde kirectasindan yapilan 3-5 heykel varsa..?
Senin bulmak istedigin 1 kup altindan 100 kat daha iyidir.
Define denince sadece altina odaklanmak ne kadar da yanlis bir yontemdir...
Catalhoyukde baktim, bulunanlar icinde altin bir malzeme var.mi diye goremedim.
Cogunluk metale altina yoneldiginden kuregin ustundeki toprak icinde kaybolan serveti goremiyorlar. Emeklere yazik oluyor.
Neyse bu kadar yeterli...
Hayitli Ramazanlar diliyorum.