Doğal mıdır...?

kaynak

Yorumlarım resmi kazılar için geçerlidir.
Anladım Ustam, bende bunu diyeyim kare taş için burayı meydana çıkaran doğa Ana burasi eskiden ot taş kum çakıl kaplimis sonra doğa Ana doğal afet olmuş ortaya çıkmış şans eseri yanı ayağına nal batar ya o mesele ayağına takılan bı yermiş şansa nasibe Ustam
Dere yatakları kolay kolay kaybolmaz.
Gözden ırak kalan yerlerdir.
Sahiplinelenemez !
İşareti koyarken keza yaparken birşeyler biliyorlar yani :)
Bunu paylaşmamdan sebep kum taş kapatmış?
Benzer kalan yerlerde olabilir dolayısı ile ince elemek lazım buda zor olduğundan cihaz ile inş yardırırsın :)

@ibrhm

Bilgili Üye
Anladım Ustam, bende bunu diyeyim kare taş için burayı meydana çıkaran doğa Ana burasi eskiden ot taş kum çakıl kaplimis sonra doğa Ana doğal afet olmuş ortaya çıkmış şans eseri yanı ayağına nal batar ya o mesele ayağına takılan bı yermiş şansa nasibe Ustam
Ustam
Malesef yok ustam derenin üstü Kuzey oluo bildiğim kadarıyla altı ise Güney
Fotoya bakınca sağ iki ucun birleşimi doğuyu gösteriyor. En az 20 mt. Karşı alan görülmeli, o alanı detaylı araştır. Kolay gelsin

Blue.

Editör
2 aydir somut bisey yapilmadiysa dahada kismeti nasibi kalmaz bu islerin.
kolunu pacani sivayip islem yapacaksin.neticeyi ister yaz ister yazma.aktivasyon olmadikdan sona hersey Fisss.
Eyvallaha Ustam doğru diyon da sadece ben değilim ki ekip işi hep bı aksilik oluyor o yüzden sabır ediyorum ne diyeyim Ustam dobra görüşün için çok teşekkür ederim saygılarımla

Blue.

Editör
Dere yatakları kolay kolay kaybolmaz.
Gözden ırak kalan yerlerdir.
Sahiplinelenemez !
İşareti koyarken keza yaparken birşeyler biliyorlar yani :)
Bunu paylaşmamdan sebep kum taş kapatmış?
Benzer kalan yerlerde olabilir dolayısı ile ince elemek lazım buda zor olduğundan cihaz ile inş yardırırsın :)
Anladım Ustam müsaitsen bnde bı deveye benzer kaya vardı ordan supheli yer vardı seni etiket yapayım bı yorumlarmisin Ustam

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Eyvallaha Ustam doğru diyon da sadece ben değilim ki ekip işi hep bı aksilik oluyor o yüzden sabır ediyorum ne diyeyim Ustam dobra görüşün için çok teşekkür ederim saygılarımla
mumkun oldugunca tek takil enfazla 2 kisi ol.yoksa bu sektorden hayatda ekmek yiyemezsin..

Blue.

Editör
mumkun oldugunca tek takil enfazla 2 kisi ol.yoksa bu sektorden hayatda ekmek yiyemezsin..
Doğru ustam ortalıkta çakal çok, aynı zamanda güvende zor ? Kurt olacaksın bu zamanda sürünu sağlam seçeceksin, yoksa dediğin gibi maraz çıkar,
çok kalabalık değiliz üç kişiyiz dediğin gibi ama doğru zamanı bekliyoruz öyle diyeyim Ustam @Mal bulanındır çok teşekkür ederim değerli tavsiyen için sağol Varol Saygılarımla ?

Blue.

Editör
Ustalar Selamün Aleyküm konu güncelliyorum bilgiye ihtiyac duydum rica etsem
Bu kapak gibi kayadan aldığım yeni bilgi hayallerimi bozdu bir yakınim bulmuştu bu kapak gibi kasa kaya malesef bundan 50 yâda 60 yıl önce bir adam fırın kapağı yapmak icin kesip yarım Bırakmış ve bunun yanları daha sıkı imiş bizim yakın abi levhe ile biraz genişletmiş ortaya bu manzara çıkmış SONRA bu yeri bilen abi bunu diyen yaşlı bir adammış benim aklıma takılan beni kandırıyorlar mi yoksa gerçek olabilir mi derenin içinde fırın kapağı ni ne yapsın adam daha kolaylari varken sağ soldan buluncak fırın kapağı bunu benzeri örneği forum da buldum
Delik var üstünde ve ön tarafında murcta var iki tane sanırım ustalarım
Bu yerin üstüne gideyim mi dedikleri gibi saygı değer ustalarım bilgi verirseniz sevinirim Saygılarımla
@vakko @BulursamKader25 @Mal bulanındır @jeolog @Metalicvoice @Gönül_Eri @Trakyalı81

vakko

Çok sevipte Taptığımız Başlara Taç Yaptığımız....
Ustalar Selamün Aleyküm konu güncelliyorum bilgiye ihtiyac duydum rica etsem
Bu kapak gibi kayadan aldığım yeni bilgi hayallerimi bozdu bir yakınim bulmuştu bu kapak gibi kasa kaya malesef bundan 50 yâda 60 yıl önce bir adam fırın kapağı yapmak icin kesip yarım Bırakmış ve bunun yanları daha sıkı imiş bizim yakın abi levhe ile biraz genişletmiş ortaya bu manzara çıkmış SONRA bu yeri bilen abi bunu diyen yaşlı bir adammış benim aklıma takılan beni kandırıyorlar mi yoksa gerçek olabilir mi derenin içinde fırın kapağı ni ne yapsın adam daha kolaylari varken sağ soldan buluncak fırın kapağı bunu benzeri örneği forum da buldum
Delik var üstünde ve ön tarafında murcta var iki tane sanırım ustalarım
Bu yerin üstüne gideyim mi dedikleri gibi saygı değer ustalarım bilgi verirseniz sevinirim Saygılarımla
@vakko @BulursamKader25 @Mal bulanındır @jeolog @Metalicvoice @Gönül_Eri @Trakyalı81
Soldaki ilk foto altın tuzağıdır veya %10 mezar işareti olarak yorum yapmıştım bu konu ve diğer V işareti konun için V işaretin seni buraya getirmişti.Bu yerin üstüne gidilicek bir durum yok alıcaksın cihazini eline V işaretinden başlayıp bu altın tuzağına kadar çevrede değerli argeni yapıcaksın.5 aydır bugüne kadar bunu yapmadıysan kusura bakma define falan bulamazsın.O onu dedi öteki bunu dedi kafam karıştı böyle bu işler olmaz.Dostane bir tavsiye sana.Eski fırınlara aç bak google üzerinde.İkinci görselde altın tuzağıdır veya %10 mezar işareti.​