Pratikte aldığın ölçü doğru çıkmadığını görmüş oldun. Peki doğru sonuc vermeyen bir işte ısrar etmenin bir mantığı varmı? Aynı hatayı tekrarlamak bir kazanç sağlarmı. Boşluk almışsın boşluğun kapağını belirlemişsin küp ve küp içinde sarılar tespit etmişsin peki gerçekten bu tespitlerin hepsi mümkün olurmu. hangi yöntemlere dayanarak böyle bir sonuca ulaştın. Nasıl bir yol izlediğini bilmiyorum fakat eğer tespit etiğin noktada sarı olmuş olsaydı. Çubukla bunun derinliğini alamazsın. Eğer çubukla bir noktada derinlik alıyorsan orada sarı yoktur. Müsait yerin varsa 50 cm kadar bir derinliğe bir parça altın göm bir kaç gün bekle ve altının olduğu merkezde derinlik ölçmeye çalış. Aldığın sonuçları bana yaz ona göre özelden bazı şeyler anlatırım. Malum ya mosat cia gibi örgütler sırımıza vakıf olmasın
Değerli Ustam, bakır sülfat sisteminizin bazı arkadaşlarda ise yaradığını duyunca bende yaptım, çok çok çalıştım, denedim, fakat yine nafile...
Altını gördüğüm yerde bende çeşitli sorunlar yaşıyorum,
Anlasilan o ki bu Çubuk mevzusu daha Çoook devam edecek.
Bir Bilgi sahibi olupta Cimrilik yapanlara diyorum...peki şimdi birdaha soruyorum. gerek tesbit, bosluk,gerek se derinlik vs. Madem bir neticeye varmışsınız , bu tecrübelerinizi ısrarla sizden bir yardım bekleyen insanlarla neden paylasmazsiniz? Egerki ben ne kadar yol yürüdüysem, ne kadar çile çektiysem, hepsini sizde görün diyorsanız ozaman bu Ustalığın, bilginin, tecrübenin başkaları için ne anlamı var? Hatta böylesi Ustaların Hem merak uyandıracak şekilde insanları peşinden koşturması, hemde o insanlara yol göstermemesi acaba nasıl bir Zulümdür ?.
Elbette kimse hiç emek ve gayret sarfetmeden hazıra konmasın, ama ben insanların yanlis kürek Çektiklerini, üstelik yanlış yolda gittiklerini bilirsem,görürsem, enazindan Vicdanım sızlar, ve onlara doğruyu anlatmak,doğruyu göstermek için azimle gayret etmeyi insani ve vicdanı bir mesele bilirim.
Beni yanlış anlamayın, sizi vicdansizlik ile itham etmiyorum,ve bu sözlerim sadece size de değil, doğru yolu ve yöntemi bilip te, insanların yanlış yolda gitmesini izleyen herkese...Daha doğrusu, İNSAF VE VİCDAN SAHİBİ HERKESE...
Not:Bu hususta bilgi ve tecrübelerini, güler yüz ve tatlı dil ile insanlara aktarmak için başta @BulursamKader25 Ustam olmak üzere gayret eden herkese bütün Kardeşlerim adına Teşekkür ve dua eder, Saygilarimi sunarım.