dr.
Bilgili Üye
Ferhat bu kadar kazdıktan sonra devam edersin artık, sonuna kadar git. (yatırım tavsiyesi değildir)Zor bu işler ya , uzayınca hevesi kaçıyor. Gelmesi gitmesi dert zaten
Ferhat bu kadar kazdıktan sonra devam edersin artık, sonuna kadar git. (yatırım tavsiyesi değildir)Zor bu işler ya , uzayınca hevesi kaçıyor. Gelmesi gitmesi dert zaten
elinde keserden başka bir şey yoksa allah akıl vermiş fikir vermiş bin bilsende bir bilene danış denir. Bize ne işaret verdin nede elle tutulur gözle görülür bir emare kafana göre girdin bu yolda başarılar dilerim bildiğini okumaya devam sonunda emeklerin boş olduğunda anlarsın ne demek istediğimi.Bakınsana olmuyor işte, diyosunki bana tespit .Neyin tespiti ve nasıl tespit. Elimde keserden başka bisey yok .İş buraya kadar geldi ve gittikçe karıştı .Ben o kayayı açmaya uğraşırken arkamda biyer döküldü.
Tamam madem kızdın hoşuna gidecek şeyler soyliym o halde. Doğru yoldasın 4 metre daha aşşa in sonra karşı duvara Hilti ile giriş yap, odadasin. Son aşamada yanında çuval götürmeyi unutma, çünkü onca malzemeyi cebinde götüremezsin.Bakınsana olmuyor işte, diyosunki bana tespit .Neyin tespiti ve nasıl tespit. Elimde keserden başka bisey yok .İş buraya kadar geldi ve gittikçe karıştı .Ben o kayayı açmaya uğraşırken arkamda biyer döküldü.