deli firat
DOĞACI
La gundi Kaan nasıl ne ediyor o gundiii olmasa tadı yok arazi olaçak ki tadı çıksınİlk işleri gariblerim sus buz olmuş ??
La gundi Kaan nasıl ne ediyor o gundiii olmasa tadı yok arazi olaçak ki tadı çıksınİlk işleri gariblerim sus buz olmuş ??
Ilk gece sendromu ya yapamazsam hesaabiİlk işleri gariblerim sus buz olmuş ??
He la acemi pepok bunlarIlk gece sendromu ya yapamazsam hesaabi
Defineyi bıraktı facede çalışıyor ?La gundi Kaan nasıl ne ediyor o gundiii olmasa tadı yok arazi olaçak ki tadı çıksın
La o gundi feceyi ne bilsin ? görürsen deli sana saydı de ?Defineyi bıraktı facede çalışıyor ?
Bugun cok cay ictim usta ama bu da icilmeyecek gibi degil ha...Buraya bir demlik bırakıyorum
Belki delinin biri gece canı çay çeker ??
@deli firat ?
Ekli dosyayı görüntüle 275603
seninki günlerdir kayıp ortalarda yok arama ekibi göndermek lazımLa gundi Kaan nasıl ne ediyor o gundiii olmasa tadı yok arazi olaçak ki tadı çıksın
La gundi bende çay demliyordum kendime fındık yedim çok tuzluydu bir çay içeyim dedim hiç yapmıyorum ya ?Buraya bir demlik bırakıyorum
Belki delinin biri gece canı çay çeker ??
@deli firat ?
Ekli dosyayı görüntüle 275603
Sana dedimya ustam evde kalı o gundi sanaldan’da uzak kal anladı şimdi o uyanana kadar Haziran ayını bulur ?seninki günlerdir kayıp ortalarda yok arama ekibi göndermek lazım
Afiyet bal olsun ?Bugun cok cay ictim usta ama bu da icilmeyecek gibi degil ha...
O kayboldumu afad ta bulamazseninki günlerdir kayıp ortalarda yok arama ekibi göndermek lazım