gülbahçeli
Editör
sağlık olsun kısmetse birgün gelir ?Sana dedimya ustam evde kalı o gundi sanaldan’da uzak kal anladı şimdi o uyanana kadar Haziran ayını bulur ?
sağlık olsun kısmetse birgün gelir ?Sana dedimya ustam evde kalı o gundi sanaldan’da uzak kal anladı şimdi o uyanana kadar Haziran ayını bulur ?
Yaşlı baskı adamsın bak hem erkeklere hemde tansiyon olanlara musallat oli bu virusLa gundi bende çay demliyordum kendime fındık yedim çok tuzluydu bir çay içeyim dedim hiç yapmıyorum ya ?
Yaşlı başlı dediğin adam dünde arazide geziyordu?Allah’ın gundisi sen nerdeydin ?Yaşlı baskı adamsın bak hem erkeklere hemde tansiyon olanlara musallat oli bu virus
Tuzlu yeme tansiyonun çıkar ??
O jenderme benim başımda nöbet tutacağına senin başını niye beklemiyor onu anlamis deyilimYaşlı başlı dediğin adam dünde arazide geziyordu?Allah’ın gundisi sen nerdeydin ?
Ekli dosyayı görüntüle 275615Ekli dosyayı görüntüle 275616Ekli dosyayı görüntüle 275617Ekli dosyayı görüntüle 275618 Biri bana yaşlımı dedi ????Ekli dosyayı görüntüle 275619O jenderme benim başımda nöbet tutacağına senin başını niye beklemiyor onu anlamis deyilim
Karantinadayim nerde olacam ???
ben yatıyorum ??gıcık oldum ?
Dur la birde değirmen işi var belgeli girişi bulsam tamadır az kaldı iki kazan dolusu söz çay demliyecem kazanda ?ben yatıyorum ??gıcık oldum ?
Ne edeyim biliyorsun ben araziye çıkmasam nefesim kesiliyor ?adamda ki keyfe bak ya biz evden çıkamıyoruz
biberleri patlicanlari şişeleri sıraya dizmis
allahtan revami be...!!
Anlamıyorki ben resim diyorum Ayrıntı diyorumYok ben bu çayı içmem çaydanlıkta is olacak kapkara ?