Dedektorburada Banner Mobile

Ederleri nedir? Ben buldum

Dedektorburada Banner Mobile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ÜstaD1

Bilgili Üye
Sana kimse kalpazan deme elbette bu yorumu sana zaten bu sitede kimse yapmaz. Senin konun gibi yüzlerce konu var bu sitede hepsinde de verilen cevap hemen hemen aynı ama kimse bana kalpazan muamelesi yaptınız dememiş. Mübarek zaman bazı şeyleri daha hassas algılamak normal ama dikkat etmek lazım. Selametle.

Garett

Yeni Üye
Haklısınız bi kaç paylaşım daha yapıcam bunlar hakkında bi bilgim yok bulamadım daha doğrusu onlarada yorum bekliyorum.

Garett

Yeni Üye
Ustalar yeni bir konu açtım hangi doneme ait diye yorumlarsanız sevinirim

thekingsong

Member
Sikkeler sahte falan değil sahte diyen bilgilerini gözden geçirsin .....ayrıca sizi tebrik ederim en yakın zamanda müzeye vermeniz dileği ile

vakko

Çok sevipte Taptığımız Başlara Taç Yaptığımız....
Ben bilgimi gözden geçirdim.Antonius silver 3.40g.Elinizdekiyle alttaki orjinali kıyaslayın.
Bu kondisyon yurt dışı fiyatı 50 $

Bizans için 2 ye katlanmış dediniz buldugunuz zaman.2 ye katlanmış sikke kesinlikle o şekilde olmaz.

o

Son düzenleme:

ıYı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Resimlerden orjinal gibi görünüyor.taklit bile olsa çok güzel işçilik var.
vakko ustam haklı topraktan çıkmış gibi durmuyor.ve inanın çok gerçekçi imitasyonlar yapıyorlar bu yüzden Vakkas usta çok titiz.

thekingsong

Member
Resimlerden orjinal gibi görünüyor.taklit bile olsa çok güzel işçilik var.
@vakko ustam haklı topraktan çıkmış gibi durmuyor.ve inanın çok gerçekçi imitasyonlar yapıyorlar bu yüzden Vakkas usta çok titiz.
Vakko hocam bilgilerinize saygı duyuyorum arkadaşa iki kişi tarafından yüklenildiğini görünce görüşümü biraz sert dille dile getirdim fakat sikkelere gelince gerçekten arkadaşın samimi olduğuna ve sikkelerin orjinal olduklarına inanıyorum , dediğiniz givi yurtdışı fiyatı bile 49dolar olan sikkenin sahtesini yapmak için yğraşmazlar ayrıxa roma döneminin bütün Günüş (Ar) sikkeleri gerçekten çok basit yapılmış sahteleri daha orjinal oluyor o derece :) yani demek istediğim yunan dönemi ile uzaktan yakından alakası yok , roma sikkeler kırık bile olabiliyor kolay deforme oluyor yani 2 ye katlanması muhtemel..

ÜstaD1

Bilgili Üye
Burası kimsenin çiftliği değil, kimse de kimseye yüklenmedi yüklenmez, yüklenemez. Huzur bozmaya çalışan, saçma, anlamsız ve zan altında bırakan yorumlarınızı kendinize saklayarak başlayabilirsiniz işe. Kaldı ki herkes sahte, gerçek ya da detay ver deme hakkına sahip, üslup bozulmadığı sürece isteyen istediği cevabı verir. Kaldı ki ne bu site ne de başkası kişilerin istedikleri cevaplar verilsin diye kurulmadı. Sahte ve dönem sahtesi !!! fiyatının önemi yok. vakko usta sahte demişse kanıtlı belgeli demiş tartışmaya ise hiç gerek yok.

mayhem

Co Admin
Co Admin
49 $ çok iyi para .

vakko

Çok sevipte Taptığımız Başlara Taç Yaptığımız....
Gönül isterki herkez en iyisini bulsun en iyisine sahip olsun.Ama malesef günümüzde ve döneminde de bu tarz buluntuların sahtelerini görmek mümkün.Toprak altı ve el üstünde.Burada yazılan cevaplar sizin moralinizi bozmasın.Size rehberlik etsin..Verilen cevaplar sizin iyiliğiniz içindir.
Örnek Elinizdeki ilgili merciye götürseniz sahteci damgası yersiniz sucunuz olmasa bile.Elli tane abidik kubudik sorular vs.Nerden buldun ? nasıl elinize geçti ? izinsiz çalışma yapmak yasak ? vs vs.
Bu tarz buluntuları taşımak bile riskliyken neden size yanlış bilgi verip sizi ateşe atalım ? Tüm kalbimle İsterim ki en iyisi sizin elinizde olsun.Bu samimi düşünceme inanin sevgili arkadaşım.İyi forumlar.

Son düzenleme:

thekingsong

Member
Burası kimsenin çiftliği değil, kimse de kimseye yüklenmedi yüklenmez, yüklenemez. Huzur bozmaya çalışan, saçma, anlamsız ve zan altında bırakan yorumlarınızı kendinize saklayarak başlayabilirsiniz işe. Kaldı ki herkes sahte, gerçek ya da detay ver deme hakkına sahip, üslup bozulmadığı sürece isteyen istediği cevabı verir. Kaldı ki ne bu site ne de başkası kişilerin istedikleri cevaplar verilsin diye kurulmadı. Sahte ve dönem sahtesi !!! fiyatının önemi yok. @vakko usta sahte demişse kanıtlı belgeli demiş tartışmaya ise hiç gerek yok.
üslubunuzu aynen size iade ediyorum hatta sikke sahibi olan arkadaş sikkeyi getirsin ben kolleksiyon envanterime kayıt ettircem eğer sahte derlerse orjinalinin 10 mislini size ödemeye razıyım aksi durumda sizde razı mısınız ? Öyle sahte ve dönem sahtesi noktaa demekle olmuyor o işlerr , biraz saygı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...