Belgede para etmiyor artık
Mhmt82 Üstadım merhaba.Diğer tüm üstadlarımada hayırlı akşamlar diliyorum.iyisiniz inşallah.İstanbulda olduğunu yazmışsın.daha öncede kısa bir konuşmamız olmuştu yarımburgazla ilgili.k.çekmece arkadaşım..
arkadaşım sana uygun yerleri yazıcam kafana yatanlara bakarsın..ayrıca birtane ulaşamadığım bir belgeden bahsedicem.kemerburgaz kağıthane içerikli..uygın zamnda özeline yazıcam dediğimi yaparım bilen bilr arkadaşım.belki senin kısmetindir..Mhmt82 Üstadım merhaba.Diğer tüm üstadlarımada hayırlı akşamlar diliyorum.iyisiniz inşallah.İstanbulda olduğunu yazmışsın.daha öncede kısa bir konuşmamız olmuştu yarımburgazla ilgili.
ozamanda söylemiştim benimki merak hobi.birazda son dönemde boş kaldık iş ile ilgili özel mevzulardan dolayı
bilirsin diye soruyorum üstad yokmu gideceğimiz uğraşacağımız öğreneceğimiz yerler kağıthaneden tut kemerburgaz göktürk belgrad çiftalana kadar hatta şamlara arnavurköye çatalca ya kadar bize yakın bölgeler.
şimdi kim neden bildiği yeri söylesin dersinizlakin nokta istemekten ziyade bölgeye bak kendini geliştirirsin misali benimkisi
can sıkıntısı başa bela. Hatta en büyük bela bunu anladım![]()
aaa o enez varya enez şaheser biyer kardeşim..Enez kraliyet sarayi dedikleri enez kalesimi
zamnla hepsi olur arkadaşım..Trakyali dostlardan yokmu beraber biseyler yapabilecek .istanbuldayim ama yinede yakin sayilir catalcadan otesi
DSI desem ustam..vakıf tarafı..Belgede para etmiyor artık![]()
Çöken çökmüş ama su var bilinclimi bilincsizmi bu önemli
Eğer haberleri yoksa bence bir prosodor uygulanıp bir anlaşma yapılıp birşeyler yapila bilinir diyecemde çeviren kişiler kolluksa yapacak birşey yok
Ordan geçmeyin içiniz gitmesin hiç olmazsa![]()
olmaz senin iş ..veysel geziyor ordaEnez çavuşköy civarında bi işimiz yarım kaldı Allah nasip ederse biraz tüylendimi içimde ukte kalan o yeri halletmeye gelicem...