@Sivaİnanmayanlari kazma kurekle dovmek lazim espri yapiyom kizmayin sakin ))))))
Deve diken insan üçlemesinin isterik olanlarınada gelsin bu şarkıramazan tokatçıları ve hala ısrarla aranan kesim için konu günceldir.
Abi sürekli konuyu güncel tutma sebebin. Yönetim olarak arka tarafta ciddi sorunlar lamı karşılaşıyor sunuz.Surfer Programını merak edenler programın çalışma prensibini öğrenmek isteyen ve surfer programına yeni başlıyacak olan forum kullanıcısı arkadaşlarımızın program ve işleyişi hakkında daha iyi bilgi sahibi olması adına konumuz günceldir.
Uyeler umut tacirligine maruz kalmasin sosyal ekonomik yonden perte cikmasin heder olmasin diye guncelAbi sürekli konuyu güncel tutma sebebin. Yönetim olarak arka tarafta ciddi sorunlar lamı karşılaşıyor sunuz.
Hayir Surfer ve uydu verileri ile define aranamayacagini bu hobiye yeni gonul verenlerin ilk bilmesi gereken basliklardan oldugunu hatirlatmak icin.Abi sürekli konuyu güncel tutma sebebin. Yönetim olarak arka tarafta ciddi sorunlar lamı karşılaşıyor sunuz.
Yönetimle ilgili bir konu değil usta.Konu tarafımca açılmış ve içeriği hazırlanmıştır.Konuyu güncel tutmamdaki sebep ısrarla olmayan hayali surferle define bulma odanın içindeki küpü görüntüleme muhabbetleri ve yeni kullanıcı arkadaşlarımızı bilgilendirme amaçlıdır.Abi sürekli konuyu güncel tutma sebebin. Yönetim olarak arka tarafta ciddi sorunlar lamı karşılaşıyor sunuz.