BulursamKader25
Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Cozmek istendikten sonra cozulur.Usta sonuna kadar haklısın. Tek bir konuda katılmıyorum. Şöyle katilmiyorum. Bu işi örneğin 50 cm ye kadar yasal yaptılar diyelim. Serbest dediler kazın. Yemin ederim ülke köstebek yuvasına döner.)) Kazipta bulamayınca ağaç dikseler amenna. O kazılan yerleri kim geri dolduracak. Adam zaten kazmiş yorulmuş bulamamış. Bizim millete 50 cm serbest de derin kuyu gibi suyu bulana kadar iner belki petrol felan bile bulurlar.)) Şuan ülkenin ?/1 i bu işe ilgi duyuyor ve dolandırıcılık bu boyuttaysa. O zaman ne olacak biliyomusun sözde yasalya üç gün önce gömecek 3 gün sonra bulduğu saf bir insanı götürecek bulacak satacak. Yasakken bunlar yaşanıyor serbestken düşünemiyorum.!!! He şu olabilir bilgi ve birikimi olan insanları sınava tabi tutup sertifika tarzı birşey verirler ve onlar yapar.
Hemide 3 gunde.
Keklik av mevsiminde ava gitmek isyeyen avci İNTERNET uzerinden hangi gun ava gidecek nereye gidecek bakanligin sitesinden seciyor. O alanin avci sayisi o gun musaitse kontenjan dolmadiysa sistem sana musade veriyor.
Avlayacagin yer belli.
Avlayacagin keklik sayisi belli.
Tufeginde tek seferde kac fisek olacak sayisi belli.
İstersen 1 adet fazla vur,
Cezasi belli, avcinin belini kirar bu cezalar. 10-30 bin liralik cezalar var.
Ayni sistem revize edilerek define aramalari icinde kurulabilir. At degil deve değil.
Bulunanlar bir komisyona teslim edilir, deger tespiti yapilir. 3 ay icinde de odemesi cikar... Vs.vs.