Usta su an acak bunlari bulabilidim.baska bir nedeni yok.Aleykum selam .çubuklar olmuş olmasına lakin neden lektrod ? Ucmus usta bakir ve pirinci belirtmiş. Bende bakır ve pirinçle boşluk bakıyorum. Çubukta tecrübeniz yoksa zorlanacaksiniz
Bunların sap kısmını temizle kazı. Oraya bakır sar, üst kısmında da 5 cm. Daha devam et sarmaya. Verimliliği artarUsta su an acak bunlari bulabilidim.baska bir nedeni yok.
tamam usta.ben denedim.2 yerde çarpı yapti.anlami nedirEkli dosyayı görüntüle 287906 örnek şunun gibi yap. Burda bir ustanin tarifi kendisi defalarca mezar açmış bu çubuklarla... Ucundaki bakirlara gerek yok. Ama sap kısmını böyle yap...
Usta burda tam belli olmuyor daha net foto varmı?Ekli dosyayı görüntüle 287906 örnek şunun gibi yap. Burda bir ustanin tarifi kendisi defalarca mezar açmış bu çubuklarla... Ucundaki bakirlara gerek yok. Ama sap kısmını böyle yap...
Yok kardeşim. Ama basit elektrotun sap kısmını 5 cm soyuyorsun sonra bakır telle sariyorsun aşağı kivrimda bakır olucak. Bu kadar basit...Usta burda tam belli olmuyor daha net foto varmı?
usta 3mm kalinliginda piric cubuk alsam işe yararmi.
boşluğu daha rahat bulan bakır ve pirinç çubuk varken illa neden elektrot .. gerek varmı ? test amaçlıda kullanabilirsin ..
Piric siparisi verdim.usta.50 cm uzunlugunda.3mm genisliginde uygunmudur.Aleykum selam .çubuklar olmuş olmasına lakin neden lektrod ? Ucmus usta bakir ve pirinci belirtmiş. Bende bakır ve pirinçle boşluk bakıyorum. Çubukta tecrübeniz yoksa zorlanacaksiniz
Yarar 6 mm. De olur. Rüzgarda fazla etkilenmez.usta 3mm kalinliginda piric cubuk alsam işe yararmi
4 alacaktim yoktu.3 istedim.el tutma yerini kac santim yapam usta.Yarar 6 mm. De olur. Rüzgarda fazla etkilenmez.
Bendekiler 5 6 mm usta. Biraz ağır olacak kiPiric siparisi verdim.usta.50 cm uzunlugunda.3mm genisliginde uygunmudur.