Madem çil çil altınları gördün burada ne arıyorsun, izin al kaz çıkart. Yansıma ve soğurma ne demek anlamadım. Ne yansıyor, soğurulan ne . İnfraredin bu konuyla alakası ne. Normal fotoğraf makinalarında infrared olmaz, gece görüşlü olanlarda kullanılır. Ülkeye ihracı değilde belki ithalatı yasak olabilir Amazonda var bak https://www.amazon.com/Sony-Cybershot-DSCW70-Digital-Optical/dp/B000ENPDHIUstam makinayla bakılan yere bu işin pirin i getirttik aynen öyle dedi niye palavra olsun topragin altındaki çil çil altınları yansiyarak gördüm ayrıca yuksek mertebeli komutan mezarı mezara tüneller bağlanıyor adamın gösterdiği tunelleri 10 kişi ye baktırdım hepsi var diyor kamera infrared kamera sony trv 255 e yansima ve sogurma hareketleri yapiyor gözümle görmesem bende inanmazdım fakat buradaki amacım sistem turkiyede 4 farklı yerde kullanılıyor muş kimseye demiyorlar 2 yıl bekledim gelmesini adamların
Sony W70 in çektiği görüntüler hakikaten çok güzel istediğin gibi yorumlayabilirsin çok net çekmiş
Son olarak kendine dikkat et ben makinayı aldım aradığımı buldum şimdi satıyorum ilanını görmeyelim