elimde böyle bir balık işareti var

sanal defineci

Bilgili Üye
başın baktığı tarafı da bi çek bakalım..orası dere mi çukur mu..

sanal defineci

Bilgili Üye
ya gizli mezar ve ya mahsen girişi var.ya da direkt suyun dibine kasa yapılmış..bence zor iş..burada tespiti yapmadan bi işlem yapmanı tavsiye etmem..sadece bölge işareti olabilir..bu sebeple çıbuk ve ya sağlam bi yeraltı görüntüleme ile bakılabilir..

sanal defineci

Bilgili Üye
çoğu yerde ezbere gidildiği vakit eli boş dönüyoruz..bu sebeple ben hiç bi işaret için kesin burada demiyorum.tespit çok önemli.işaret benim için bölgede bi şeyler olma ihtimalini temsil eder..kesin varda diyemem.ancak umut beslenecek,işlem yapmaya değer bi işaret oldu mu bu artıdır.ardından tespit yapmak önemli..bu sebeple kesin define var diyemem..bölge işareti ,alan şifresi falan da olbilir..klavuz kayası olabilir..ama dediğim gibi zaman harcamaya araştırmaya değer bi bölge..üst taraflar da güzel duruyor.anıt mezar,oda mezar olma ihtimali var..yukarıda kaya mezarı aranabilir..keza balığın baktığı yerde de mahsen,mezar,tünel girişi olabilir..

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
@sanal defineci kardeşimde belirtmiş sağ olsun. Bu kayanın üç yönden çekilmiş ve üst kısımları ve kayanın dere vadisini ve buradaki şelaleyi görmek gerek. Burası kaya mezarları olan alan olabilir fakat bu net olmayan tek foto işi kısıtlıyor . Bu sembol çok eskiden bereket için de kullanıldı. Ayrıca dini bir figürdür. Çevredeki kutsallık arz eden kiliseyi mezarları anlatabilir. Yada buradaki mahzenleri. Yakınında gizlenmiş kasa ve içinde bölgesel envanter de saklanabilir..Çevrede başka tamamlayıcı işaretlere rastlandımı. Ve buraya yakın pınarın suyu kayadanmı çıkar. Çevrede koltuk taşı mevcutmu. Oymalar varmı

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Karanlik23

Member
2007 de açılan bir konu vardı bulamadım. Ama bu resim o konuda paylaşılmıştı. Haritayı siz aldıysanız paylaşırmısınız, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Sevgili @Karanlik23 ustam doğrusu tebrik ederim bu kadar eski bir konuyu hatırlamışsınız.. Ve bu konuyu ben yeni görüyorum ve önceki yazımda okursanız bir kasa olabileceğini ve içinde envanter olabileceğini belirtmiş idim. Demekki düşüncem de doğru imişim. Yalnız o yazımda belirttiğim şeyler mutlak bu çevrede mevcut olmalı. Şayet hakikaten o harita alındı ise buraların işi bitmiştir düşüncesindeyim. Ha şu olasılık da var tabiki sonuca gidildimi acaba ne dersiniz????