kadirkadir
Engellendi
kardeşim çubuk yapılacak pratikten sonra kulanıla bilir bu sorun değil ,sorun çubkların tepkimeleridir
vücut enerjisi plastikten de geçer statik elekrik gibi .... senden ricam şu cümleyi açıklarmısın .....kalem içine koydum elden daha rahat dönsün diye ve kendi kendine hareket etsin diye
viçüt enerçisi pilastiktende gecer sıtatık elektirik ğibi
cubuk ile iş yapcaksan pile ve dışardan ğüce gerek yok cubuk bu zaten
ben gayetttt iyi iş yaparım ( mecbur ) kalırsam kendim kullanmak için yapmadım bazı arkadaşlar nasıl olur dedigi için basitten yapıp koydum cubuk konusunda büyükk konuşurum ve ayrıyetenn alan tarama konusunda
@Sedegor
yani şöyle anlıyorum mesela çubukları kendim yaptım metal ksımların elimle temsası olmasa bile yine çalışırmı çubuk
Etiket olmamış şimdi gördüm yazıyı usta . Bu sektörde iş yapan firmalar 7-8 yıl dirsek çürüten sonra kariyer yapan muhendislere makina yapmaları için yüz binlerce dolarlık liralık euro lük imkanlar sunuyor bunları test etmeleri için ayrı ayrı imkanlar sunuyor sen adamın koca bir ekiple yapamadığını dört duvar arasında parasız yaptığını idda ediyorsun sonra adamın yaptığı 80 bin dolarlık cihaza yaramaz ben o paraları vermem diyorsun ben yaptım diyorsun bolca laf var konuda başka bir şey yok benim anlamadığım nokta orası . Adamın firması var makina yapıyor kıta genelinde makina satıyor takipçileri var sattığı makinaya %50 diyor daha ilerisine gidemedik çubuk başka bir alem diyor yüzlerce video ile tecrübe aktarıyor senin kadar iddialı konuşmuyor . En kısa zamanda arazide yaptığın cihazı kullanırken çektiğin video yu bekliyorum. Rabbim gönlüne göre versin.yazmışın yeni gördüm
10 liralık cubuk ta iş yapar 10 binliralik makinada sadece kullanmayı bilecen sana burda kelime oyunu yapmıyoruz kendi makinam kendim kullanıyorum kendim denedim bukadar kimseyede satmıyorum he yeri gelir satarım alçak olan gelir her türlü dener öyle alır hişttt bi insanı tanımadan bilmeden hakkında yorum yapma bu iyi bir şey deyil @Turko