mezarın olduğunu yüzde yüzde olduğunu düşünüyorum aynı emarelere diyarbakırda denk geldim ve sur olaylarında bilirkişi raporunda kendi gözlerimle gördüm var dediğim evin sur olaylarında taru bar yıkılmasıyla evin altında bulunan altının kaç kilo olduğunu gördüm o bakımdan kardeşim kafanı karıştırmana gerek yok tüm işaretler mezar oluğunun ifadesidir evin herhangi bir köşesinde haç işaretide var ise değerli biriyle ilgileniyorsun demektir.
bir husus daha eklemek istiyorum olarak fakir bir mezara saptanılsa dahil burda ermenilerin zengin veya fukara farketmeksizin emarelerinin aynı sonuç olduğunu anlamış olucaz buda bizler için pahabiçilemez bir bilgi olucaktır.
Arkadaşım bu resimi ifade ettiysen eğer lütfen carpıların manası ve onları gösteren sanki ok gibi olan işaret ne manaya gelebilir ? Sence ?
Ağaçtan duvara bakıldığında duvarın enine veya dikey yönüne taş hızasıyla ilgili bir bilgi olabilir mi? Zira pencerealtında olan işaret e yönlendirme olabilir mi? Rica etsem bir bakarmısın .!
dostum oyuk olan taş o sıralamada hiç bir akla mantığa sığmaz düzenli bir sıralaya konulması normal değildir bu oval bahmeçe bakıyor ise bahçede boşluk tespiti yapmanı öneririm ikincisi tam arkası iç kısımda nereye denk geliyorsa çıplak beton üzerinde zıpla tuaf gelen boşluk sesini tespit etmeye çalış. işaret figür lale çiçek resmi olan her taşın üzerine demirle burup ses kontrolu yap tuaf gelen taş iyice yoklamalısın.
Bu lale figürlerini neden yere zemine yapmışlar? sayısı önemlimi ? etrafta başka lale figürü varmı yada laleye benzeyen bir işaret burda kuyu varsa etrafına bak bu yere yapılan kare figür boş değildir diye düşünüyorum bide böyle düşünelim derim.