Sedegor
Engellendi
O dediğin Arada çok yolculuk yaptım. Böyle bir bilgiyle kırk yıl ararsın o yeri! Tarifine uyan bin yer çıkar orda!
SİZE köy ismide vereyım bolgeyıde vereyım kaç kılometreO taşın sofra olması vs şeylerini bende biliyorum ve evet bu bilgi tam 50 yıldır birindeydi son olarak kalan bu bilgi sadece bende ve bu bilgiyi küçültemiyorum çünkü harita vs bilgiler zamanla kaybolmuş kalan son bilgi bu ve o kişi hakkın rahmetine kavuştu şuan ki bilgilerimle yetiniyorum ve bu bana yetiyor.
bak guzel kardesım haklı ola bılırsın her uyeyle paylasılmaz ve acıktan hıc soylenmezÇünkü her üye ile paylaşılmayan şeyler vardır eğer günü gelirde o yeri bulursam zaten size burdaan bende yardımcı olurum 2 yıldır bu sayfanın üyesiyim çok fazla bilgi alıp verdik ama şuan ki aradığım şey için kesin bilgilere ulaşmadan kimseye bilgi veremem çünkü emin olduktan sonra bu tür yer araştırması yapan arkadaşlara yardımcı olurum.Ayrıca burdan da paylaşırlarsa sıkıntı yok ben sevinirim hatta burda paylaşılmasına benim özelden yaz dememin tek sebebi şahısları ve kişileri daha iyi tanımak istediğim içindir.
tutakı karıstırma kahkahaTutakta delikli ayı taşlı figüranı da var