Bana dedi )bölgeyi bilen kimse böyle birşey var demedi
Bana dedi )bölgeyi bilen kimse böyle birşey var demedi
bölgede akan su yok ama önündeki dereyi düşünürsek fiğürden 300 metre kadar yukarda dere bitiyor su aksa orası şelale oluryakininda selale varmi ?
hayırlı olsun ne diyeyimBana dedi )
Üzülüp vazgeçme. Bana çok gelir böyle, bekle derim. Çalışın siz ar-ge ye devam edin. Benim fırsatım yok bu ara. Önceliklerim farklı.hayırlı olsun ne diyeyim
sagol gel beraber olsunÜzülüp vazgeçme. Bana çok gelir böyle, bekle derim. Çalışın siz ar-ge ye devam edin. Benim fırsatım yok bu ara. Önceliklerim farklı.
Kolay gelsin size
bakalım belki öyle birşey denk gelir ama taşlarda oyuk çokselale olabilecek olasilikli yerlerin , özellikle kazan yapan yerlerini bir irdeleyin bakalim pati izi falan varmi . bunun arka ayaklari kopek ayagi gibi geldi bana . gerci ustalar daha iyi bilir.
Yanlış hatırlamıyorsam;Hz İsa hakkında incilde ki anlatımlar;
Pesudo-Matta’da mağaradaki doğumun ardından Hz. Meryem’in doğumun üçüncü gününde mağaradan çıkarak evine gitmek için harekete geçtiği,Hz.İsa’yı ahıra yerleştirdiği anlatılır. Ahırda İsa’nın başında öküz ve eşeğin O’nu nefesleriyle ısıttığı anlatılır (Pesudo-Matta, 14). Öküz ve eşek tasvirleri erken tarihli tasvirlerden itibaren yaygın şekilde kullanılan dini sembolik unsurlardandır.
kulakları dereye göre bakarsak derenin başlangıcına dogru olan yönü gösteriyorEşeğin kulakları nereye bakıyor oraya doğru git bakalım ne çıkacak karşına
yani istenirse taşınabilir bu durumda hiçmi bişey ifade etmiyor ?Eşeğin baktığı yön demişsin ama o kaya hareket etmiş sabit değil , belki değirmencinin eşşeğidir