ragıp Uzman Katılım 19 Kas 2016 Mesajlar 2,844 Tepkime puanı 245 Puanları 12 Konum ÇANAKKALE 26 May 2017 #37 tatar26' Alıntı: Boş cikti dostum ah keşke dolu olsa Genişletmek için tıkla ... ah gidi ah keşke dolu olaydı ne eyleyim lahidi heykeli üzüldüm sadece tecrube olmuş be dostum selametle
tatar26' Alıntı: Boş cikti dostum ah keşke dolu olsa Genişletmek için tıkla ... ah gidi ah keşke dolu olaydı ne eyleyim lahidi heykeli üzüldüm sadece tecrube olmuş be dostum selametle
tatar26 Süper Moderatör Süper Moderatör Katılım 2 May 2015 Mesajlar 2,475 Tepkime puanı 788 Puanları 17 Yaş 43 27 May 2017 #38 ragıp' Alıntı: ah gidi ah keşke dolu olaydı ne eyleyim lahidi heykeli üzüldüm sadece tecrube olmuş be dostum selametle Genişletmek için tıkla ... Sagolasin dostum nasip
ragıp' Alıntı: ah gidi ah keşke dolu olaydı ne eyleyim lahidi heykeli üzüldüm sadece tecrube olmuş be dostum selametle Genişletmek için tıkla ... Sagolasin dostum nasip
Esteban74 Editör Katılım 26 Nis 2016 Mesajlar 635 Tepkime puanı 177 Puanları 7 31 Tem 2017 #39 Bence burası eşkiya belgelerinde adı geçen bir muhittir. Fili işaretleyen ustalarım da olmuş kervan yoluda desteklenmis. Kalede çok yakındır diye düşünüyorum... Saygılarımla...
Bence burası eşkiya belgelerinde adı geçen bir muhittir. Fili işaretleyen ustalarım da olmuş kervan yoluda desteklenmis. Kalede çok yakındır diye düşünüyorum... Saygılarımla...