ilk resimdeki yuzeyde 1958 tarihi nedir..bide bunlarin geriden cevre resmi niye yok acep
Bir işaret olarak kabul edersek tüm detayları irdelememiz gerekiyor harfler kuzey derken evet kayada kuzeye bakmakda.Taşın baktığı yön kuzey yani fotoğraflara göre konuşuyorum aşağısı kuzey sol tarafı doğu sağ batı
babaannen doğru yorum yapıyorÇevre fotoğrafları elimde bu kadar var ustam yığmanin uzaktan hali taşın üstündeyken... küçük pınarın fotoğrafida mevcut odanın üstünde iken ve babaannemin söylemesine göre çok eskiden bir patika yol varmış bu taşın üst tarafında yani güneyinde ve Doğu sunda kalıyor
Almadık ustam makine bisey gostermediBahsetmiş oldugun yerin fotoları varmı bilmiyorum, yığma km oldugu alanda makine değerli desteği aldınızmı
Gerçi makina sağlam bisey degildi güvenmiyorumAlmadık ustam makine bisey gostermedi
Kuzey yönündemi yoğunlaşmalıyım ustam?Bir işaret olarak kabul edersek tüm detayları irdelememiz gerekiyor harfler kuzey derken evet kayada kuzeye bakmakda.
Geriye kalan sayısal rakamlar ve noktalar. B 3 / A 5.
Bunuda anlamanın tek yolu bir alan tarama ile bölgeyi etüt etmek.
İllaki bir yönden sinyal alıcaktır diye düşünüyorum.
Benim merak ettiğim budur bu yöndür.
1958 rakami ve yuzeydeki metalik kaplamanin acilimini bulmak gerek.istikamet vermek afaaki olur