Yani bende şüphelenmiyor deyil im hocam belki dayıyada birşey düşer işin doğrusu arkadaşı müzeye yönlendiren benim fotoyu çekende benim bir tek faydalanmayan ben deyilim5 bin lira cok az olmus
Yok munzur hocam normal mezarlarMezar dediğiniz kaya mezar mı yığma taş mezar mı ?
Deyil hocam farklı farklıhepastios ayni mezardan mi bunlar ustam, rahmetli dedi koleksiyoncuymus
azmı!!dur arkadaşım bakalım kaç kişi daha nemalancak...sonrada kaçak yapma. göçek yapma..tabi biz yapmıyoruz illaki çıkar bunları duyunca bazıları..5 bin lira cok az olmus
kurul heyet toplanmadan fiat belli olmaz bit pazari değil ya muzedayıaı var diye bu kadar alıyorsa dayısı olmasa üç beş kuruş bişey verirlermiş desene ustam
10 trilyonluk malzemeye 5 bin, heykeller ok uçları....5 bin lira cok az olmus
Eğri oturalim doğru konuşalım valla aynı mantıktayım. Milleti enayi yerine komanın lüzumu yokZaten benim hep merak ettigim bu malzemeler yakalansa deger bicilemeyen tarihi eser oluyor ama sen goturup muzeye verdinmi 3 lira5 lira...ulan size verecegime en azindan yakalanirim deger bicilemeyen eser buldum diye reklamim havam olur..