Dedektorburada Banner Mobile

Fikirler gelsin

Dedektorburada Banner Mobile

Sedegor

Engellendi
Dünyanın düz oldugunu her kes bilecek bir gün !
MendereS her keze ettik suçumuz var kabahatimiz var da. Bu adam üç gündür etiketli konuya başkası değil ha tek bu adam.

Tek kelime etmedi konuya.

Bazen özelden sitem ettigim oldu kendine. Bu adamın gözünden bir düşen bir daha kuş tutsa girmez gözüne ha.

Yaw arkadaş yıl geçti belki benim Kiristof 34 le sorunum yoktu olamazda zaten. O akrabasımı neydi o girdi araya yine suçum yoktu. Var yada yok olan oldu adamın adını hatırlamıyorum.

Neyse sen beni sildin bu günden sonrada ben seni siliyorum Hocam. Sen zaten kimleri silmedinki!

Bu alemde en büyük site olacağız diyen her kezi sildin. Online rekoru 300- 500 kişi olan günler geçti.

Önemli olan yorum yapman bile değil biliyorsun. Senden sonuç yada öyle bir beklentimde yok biliyorsun. İnsan hatır kalmasın diye iki kelâm eder.
Neyse etmesende olur artık.

Son düzenleme:

beyazzadam16

Bilgili Üye
Abi alt uçtaki sağa çatal ne ? Uyuyor mu mağarada bir girişe

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
bendeki sonuç 8 adet.
4 bayan, 4 erkek.
Şaşırdıgımdan; yarısı erkek yarısı bayan dedim.
Bu resmi görünce cesaretim geldi.:3:

En dogrusunu Allah cc bilir.

Dediğim gibi ustam; bu zamana kadar isabet oranı %85 altına düşmedi.
Hangisine isabet edildi, hangisine edilmedi ancak iş sonunda anlaşılır.

Sedegor

Engellendi
Dünyanın düz oldugunu her kes bilecek bir gün !
bendeki sonuç 8 adet.
4 bayan, 4 erkek.
Şaşırdıgımdan; yarısı erkek yarısı bayan dedim.
Bu resmi görünce cesaretim geldi.:3:

En dogrusunu Allah cc bilir.

Dediğim gibi ustam; bu zamana kadar isabet oranı %85 altına düşmedi.
Hangisine isabet edildi, hangisine edilmedi ancak iş sonunda anlaşılır.
8 çıkarsa sana çok pay düşer :)

9 olsaydı işaret nokta vuracaktı :) T nin eş değeri 9.

Haa Sofi burdan dediğin çıkarsa çok reklamın olur :) başını alamazsın ben açık açık yazarım sofiye gidin diye :)

Son düzenleme:

BulursamKader25

8 çıkarsa sana çok pay düşer :)

9 olsaydı işaret nokta vuracaktı :) T nin eş değeri 9.

Haa Sofi burdan dediğin çıkarsa çok reklamın olur :) başını alamazsın ben açık açık yazarım sofiye gidin diye :)

Aman abi reklam falan istemem.
8 adet büyük oda içinde. Bilinmez belki bir tanesi de küçük odada. Çünkü o odayı çözemedim.

Reklamda şöhret, şöhrette afet vardır demişler alimlerimiz.
İşaretleri anlatıyorum bazan arkadaşlar arasında, hepsi kınıyor beni: "abi sen de mi? " diyorlar.:200:

Şu Reşadiye de kaybolan çocuklara hala içim yanıyor. Birisi de benim adaşımmış.
2 gece en az 7-8 saat uğraştım, bir çerçeve çıkarttım. Nasıl olmuş, nerede olmuş?
Mail attım, emniyete, kaymakamlığa, Müge Anlı denen bir programcı varmış ona.
Bu kafayı yemiş mi dediler bilmem, birisi bile kaale alıp dönmediler.
Nokta atışı yer istiyorlardı herhalde. Kimse bilmiyor ki yeri, ben nereden bileyim.
Durum bu abi. Beni önemsemediler onlar. sen ise itibar ettin söylediklerimize.
İnşallah Allah cc beni mahçup etmez, sizi de oradan rızıklandırır. Bizim duadan başka da
bir talebimiz olmaz, olmayacaktır da inşallah.
Allah cc kolaylıklar versin. Amin.

NURUM52

Moderatör
Moderatör
Aman abi reklam falan istemem.
8 adet büyük oda içinde. Bilinmez belki bir tanesi de küçük odada. Çünkü o odayı çözemedim.

Reklamda şöhret, şöhrette afet vardır demişler alimlerimiz.
İşaretleri anlatıyorum bazan arkadaşlar arasında, hepsi kınıyor beni: "abi sen de mi? " diyorlar.:200:

Şu Reşadiye de kaybolan çocuklara hala içim yanıyor. Birisi de benim adaşımmış.
2 gece en az 7-8 saat uğraştım, bir çerçeve çıkarttım. Nasıl olmuş, nerede olmuş?
Mail attım, emniyete, kaymakamlığa, Müge Anlı denen bir programcı varmış ona.
Bu kafayı yemiş mi dediler bilmem, birisi bile kaale alıp dönmediler.
Nokta atışı yer istiyorlardı herhalde. Kimse bilmiyor ki yeri, ben nereden bileyim.
Durum bu abi. Beni önemsemediler onlar. sen ise itibar ettin söylediklerimize.
İnşallah Allah cc beni mahçup etmez, sizi de oradan rızıklandırır. Bizim duadan başka da
bir talebimiz olmaz, olmayacaktır da inşallah.
Allah cc kolaylıklar versin. Amin.
bağzı insanların gözünde perde olmazmış yani ne denir tam bilemiyorum durugözü açık deniyor heralde galiba öyle birisiniz ustam bu dediklerinizden o çıkıyor ne güzel böyle insanlar allahın sevgili kulu bence bunu sizede bahşetmiş sanırım hiçte küçümsemeyin kendinizi bence tabi alçak gönüllü olmak güzeldir kaf dağına gitmeyede gerek yok kıymetini bilin bence

BulursamKader25

bağzı insanların gözünde perde olmazmış yani ne denir tam bilemiyorum durugözü açık deniyor heralde galiba öyle birisiniz ustam bu dediklerinizden o çıkıyor ne güzel böyle insanlar allahın sevgili kulu bence bunu sizede bahşetmiş sanırım hiçte küçümsemeyin kendinizi bence tabi alçak gönüllü olmak güzeldir kaf dağına gitmeyede gerek yok kıymetini bilin bence
Kıymetli NURUM52 ustam,
Böyle gidersek sizler beni uçuracaksınız, ayağım kayacak maazallah.:S:

Vallahi ne kadar perde varsa, hepsi kapalı. 5 vakit namazı zor kılıyoruz abi.
Kalp gözü açık insanları bilirim, arkadaşlarım var. Amma benim ne kalbim açık nede gözüm.
Lakin bu tür insanları, Allaha cc yakınlığından dolayı seviyoruz. Ahlaklarının düzgünlüğünden dolayı seviyoruz.
Annemden bana geçen, el aldığım bir ocaklığımız var: o da "nazar ocağı". Nazar değmelerini biliriz. Bizi etkiler.
Çoğunun haberi olmaz okur geçeriz. Hem o kişi hemde biz rahatlarız.

Bu bahsettiğim meseleye siz; 6ncı his diyebilirsiniz. Öngörülerim yüksek şekilde gerçekleştiğini görünce bunu biraz geliştirdim.
Helali-Haramı bilmediğim günlerde 1 tane piyango bileti aldım. Nasıl oynandığını ve ne olduğunu arkadaşlara sorup, 2 kolon da Loto oynadım.
Loto şimdi var mı bilmem. Yıl:1988.
Bilete para çıktı, o 2 kolon loto da tuttu. Çok seviniyordum. Elazığlı Hasan Başçavuş vardı. Dedi neye seviniyorsun. Dedim böyle böyle bana para çıktı.
Oğlum dedi, sen anadolu çocuğu değil misin? Helali Haramı bilmez misin? Nasıl yiyeceksin bu parayı? Bileti yırttım, loto kuponunu da yırttım. O günden beri de asla şans oyunu oynamadım. Haramla uğraşmadım. Zengin olmak için koşturmadım.

Asla ve asla GELECEKLE alakalı ne konuştum nede konuşurum. Bu şirk olur. Dinden çıkartır.

Amma evinizin içinde arayıp bulamadığınız gözlüğünüzle alakalı yorum yaparım. Gözlüğün evde olup olmadığını, odada veya salonda diyebilirim.
Salonda hangi eşyaların olduğunu sorarım. Gelen cevaba göre gözlük hangi eşyadaysa misal kanepenin altında, kanepe diyebilirim.
Bu işlemde isabet oranım asla %100 değildir. Kesinlikle de kayıpları bulan birisi değilim. Bu özelliğimi de çevremde çok az kişi bilir.
Bu tahminlerimi söylemek için de asla maddi bir karşılık beklemem.

Yani abi durum budur. 6ncı hissim kuvvetlidir. Bu duruma başka manalar vermeyelim lütfen.
Bu konuyu da burada kapatalım. Her zaman yaptığım birşey de değildir. ustamızın konusunda hissimiz o yönde bizi çekti
Bizde düşüncelerimizi söyledik. Keşke diyorum özelden yazsaydım da böyle dallanıp budaklanmasaydı. İşin gerçeği biraz da
rahatsız oldum. Lakin nasip böyleymiş. her şeyin hayırlısı..

Hakkımdaki güzel düşünceleriniz içinde çok teşekkür ederim. Dua edinde gönlü güzel insanlardan olalım inşallah.
Allah cc hepimize ihsan eylesin. Amin.

NURUM52

Moderatör
Moderatör
Siz nasıl derseniz öyle olsun ustam rahatsız olmayın biz görmedik duymadık bir kızım var başına gelicek her kötü şeyi iki yada üç gün öncesinden rüyasında görür bizzat şahit olduk kaç defa rüyasını anlatır sonra başına gelir yandı merdivenden düşüp ayağını incitti tırafik kazası geçirdi hepsini gördü sonra rahatsız olmaya başladı artık anlattırmıyorum rüyasını oda üstünde durmaz oldu kulak asmıyor artık sizinkide ona benzer altıncı his algı kanalları açık allah gönlünüze göre versin her şeyi şansınız bol olsun hayat yolunda