U Uçuk61 Member Katılım 23 Eki 2017 Mesajlar 93 Tepkime puanı 76 Puanları 5 24 Eki 2018 #1 Saygi deger site sakinleri ) bu deniz kabuklarini Alanya Gazipasa bolgesinde kayadan sokerek cikardim ,sizce yakin zamanmi yoksa yillanmis olabilirlermi ,simdiden tesekkurler ,ilgi alanlarim git gide artmaya basladi )
Saygi deger site sakinleri ) bu deniz kabuklarini Alanya Gazipasa bolgesinde kayadan sokerek cikardim ,sizce yakin zamanmi yoksa yillanmis olabilirlermi ,simdiden tesekkurler ,ilgi alanlarim git gide artmaya basladi )
U Uçuk61 Member Katılım 23 Eki 2017 Mesajlar 93 Tepkime puanı 76 Puanları 5 24 Eki 2018 #2 jeolog ustam saygilar
jeolog Uzman Katılım 1 Tem 2016 Mesajlar 2,536 Tepkime puanı 3,489 Puanları 23 Konum Muğla 24 Eki 2018 #3 Kayadan soktum derken, kayaya tutunuyorlarmiydi yoksa kayanin icine gomululermiydi?
U Uçuk61 Member Katılım 23 Eki 2017 Mesajlar 93 Tepkime puanı 76 Puanları 5 24 Eki 2018 #4 jeolog' Alıntı: Kayadan soktum derken, kayaya tutunuyorlarmiydi yoksa kayanin icine gomululermiydi? Genişletmek için tıkla ... Hocam kayanin uzerlerinde ,fakat cok sertlesmis olduklari icin ancak birsey yardimi ile yerinden cikarilabiliyor,ciplak el ile alinmiyorlar ,zaten bazilarinin arkasinda kayaparcalari da var
jeolog' Alıntı: Kayadan soktum derken, kayaya tutunuyorlarmiydi yoksa kayanin icine gomululermiydi? Genişletmek için tıkla ... Hocam kayanin uzerlerinde ,fakat cok sertlesmis olduklari icin ancak birsey yardimi ile yerinden cikarilabiliyor,ciplak el ile alinmiyorlar ,zaten bazilarinin arkasinda kayaparcalari da var
jeolog Uzman Katılım 1 Tem 2016 Mesajlar 2,536 Tepkime puanı 3,489 Puanları 23 Konum Muğla 24 Eki 2018 #5 Ekli dosyayı görüntüle 218093 Eger bu sekilde bulduysaniz fosil. Istiridye (bivalve), deniz minaresi ve adini hatirlamadigim deniz bitkisi (1.foto) govdesi.
Ekli dosyayı görüntüle 218093 Eger bu sekilde bulduysaniz fosil. Istiridye (bivalve), deniz minaresi ve adini hatirlamadigim deniz bitkisi (1.foto) govdesi.
U Uçuk61 Member Katılım 23 Eki 2017 Mesajlar 93 Tepkime puanı 76 Puanları 5 24 Eki 2018 #6 jeolog' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 218093 Eger bu sekilde bulduysaniz fosil. Istiridye (bivalve), deniz minaresi ve adini hatirlamadigim deniz bitkisi (1.foto) govdesi. Genişletmek için tıkla ... Evet hocam o sekilde Zaten 5.foto daki deniz kabugu kat kat olusmus ve fosillesmis olduklari icinde sert ler Son düzenleme: 24 Eki 2018
jeolog' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 218093 Eger bu sekilde bulduysaniz fosil. Istiridye (bivalve), deniz minaresi ve adini hatirlamadigim deniz bitkisi (1.foto) govdesi. Genişletmek için tıkla ... Evet hocam o sekilde Zaten 5.foto daki deniz kabugu kat kat olusmus ve fosillesmis olduklari icinde sert ler