Oktay veya Ali yada bir başkası benim için bir önemi yok. Bu sektör için birinin çıkıp iş yapabilirliği yüksek bir cihaz yapmasını canı gönülden isterim.
Eğer karşılık bulunursa çok sorulacak soru olur. Ama sıkıştıklarında karşı firmanın adamı olursun karalama yapıyor olursun vs.
Her şeyi gösterecek olan zamandır. Zaman gerçekleri ortaya çıkaracaktır.
Cihazı hediye etmenize gerek yok cihazın sana hayırlı olsun.
Son olarak bura bir paylaşım platformu dolaysıyla doğru veya yanlış herkes hakaret olmadığı sürece görüşlerini fikirlerini yazabilir. Sizin ak dediğinize başkası kara
Oktay veya Ali yada bir başkası benim için bir önemi yok. Bu sektör için birinin çıkıp iş yapabilirliği yüksek bir cihaz yapmasını canı gönülden isterim.
Eğer karşılık bulunursa çok sorulacak soru olur. Ama sıkıştıklarında karşı firmanın adamı olursun karalama yapıyor olursun vs.
Her şeyi gösterecek olan zamandır. Zaman gerçekleri ortaya çıkaracaktır.
Cihazı hediye etmenize gerek yok cihazın sana hayırlı olsun.
Son olarak bura bir paylaşım platformu dolaysıyla doğru veya yanlış herkes hakaret olmadığı sürece görüşlerini fikirlerini yazabilir. Sizin ak dediğinize başkası kara diyebilir.
Her kesin fikrine saygım var. Ama kullanmadan Oktay olsun Ali olsun fark ermez cihaz karalamaları ak niyyet ve ya başka bir firma reklamcısı olduğu düşünüyorum. Mesala ben titanger 1000 alacakdım ama olumsuz şeyler duydum vazgeçdim ama asla kötülemedim burada daha önceleri konusu açılmışdı, Siz bu cihazı kullanmadan TV kumandanına ötüyor dediniz bende malesef sizin reklamcı yada ak niyyetçi düşünüyorum. Dahada bilimsel bir açıklana yapa bilirdiniz. Ondan önce yazdığınız mesajlarınıza çok önemli bilgiler verdiniz yazmışdım. Saygılarımla