Frekanslı alan taramalar konusu

BMW-45

Aktif Üye
Şimdi şöyle söyleyeyim ustam bu cihazlar pasif sensör cihazlardır ve havadan sinyal yakalayamazlar. Yani dedektör değiller. Çalışma prensipleri dünyanın manyetik alanı üzerine kuruludur ve bu sinyalleri dik almak zorundalar. Sonrasında dünyanın manyetik alanını okumayıda toprağa 5-10cm mesafeden yaparlar. Sen bu sinyalleri havada yakalayan pasif sensör bir cihaz var dersen bu sahtekarlığa girer. Aktif sensör cihazlarda GPR cihazlarıdır ki bunlar yüksek dalga manyetik alan gönderip yansımayı okurlar. Yani kendi manyetik alanını oluşturduğu için ister havaya tut ister yere farketmez anten kapasitesi kadar derinlik sağlarlar.

Hal böyle olunca Gradyometreler pasif sensör cihazlar olduğu için ve dünyanın manyetik alanıda merkez küreden gökyüzüne doğru hareket ettiği için havadaki bir nesneyi okumak ne kadar mantıklıdır sen düşün. Bu arada bu tür bilgileri konuşurken aktif bir Gradyometre kullanıcısı olduğu da belirtmek isterim.
Ben okt alfa cihazı kullanıyorum bende gradyometre özelliyi yoktur cihazımın. Okt alfada aktiv ve passiv oktion sistemi çalışıyor. Passiv oktion sistemi daha derinde olan gümüş ve altına duyarlı olur ve önünü güzeye çevinice daha derindeki olan altın ve gümüşe ses verir. Altiv oktion sistemi yüzeysel olarak çalışır ve her yönden metale ses verir. Bunu tecrübe ederek test yaparak öyrendik çok şükür. Ayrıca aktiv oktion sistemiyle 100 200 metreden sinyal ala biliyor cihaz. Ama passiv okrion sisteminde tümülüs ve büyük hazineler haric uzakdan sinyal alamıyorsun. Hemde tek yönden. Bu cihaz başka bir cihaz başka bir sistem, hala kopyasını yapamadılar çok kişi uğraşdı kopya yapmak için ama beceremedi.

proton elektron

Yeni Üye
Ben okt alfa cihazı kullanıyorum bende gradyometre özelliyi yoktur cihazımın. Okt alfada aktiv ve passiv oktion sistemi çalışıyor. Passiv oktion sistemi daha derinde olan gümüş ve altına duyarlı olur ve önünü güzeye çevinice daha derindeki olan altın ve gümüşe ses verir. Altiv oktion sistemi yüzeysel olarak çalışır ve her yönden metale ses verir. Bunu tecrübe ederek test yaparak öyrendik çok şükür. Ayrıca aktiv oktion sistemiyle 100 200 metreden sinyal ala biliyor cihaz. Ama passiv okrion sisteminde tümülüs ve büyük hazineler haric uzakdan sinyal alamıyorsun. Hemde tek yönden. Bu cihaz başka bir cihaz başka bir sistem, hala kopyasını yapamadılar çok kişi uğraşdı kopya yapmak için ama beceremedi.
[/QUOTE

Bana dürüstçe cevap vereceğinizi düşünerek bir test yapmanızı rica edeceğim. Kullanmış olduğunuz cihazınızı havanın açık ve güneşli olduğu bir vakitte direk güneşe doğru tutun anteni güneşi görecek şekilde sallayın metal arar gibi. Cihazın ötüp etmediğini burada açık ve dürüstçe yazarsanız. Bende size sebebini yazarım

BMW-45

Aktif Üye
Oktayın bazı videolarında cihazin antenini gök yüzüne taraf tutduğunda sinyal verdiyini gödüm. Ama bende böyle bir şey ollmadi. Güneşede tutdum, güneşin düşdüyü yere altın koydum saatlerce kaldı sonra o altına oktionun çok yakından ötdüyünü test yaparken gördüm

proton elektron

Yeni Üye
Oktayın bazı videolarında cihazin antenini gök yüzüne taraf tutduğunda sinyal verdiyini gödüm. Ama bende böyle bir şey ollmadi. Güneşede tutdum, güneşin düşdüyü yere altın koydum saatlerce kaldı sonra o altına oktionun çok yakından ötdüyünü test yaparken gördüm
Cevabınız için teşekürler.
Amacım cihazı ve cihazı yapan ustayı karalamak değilidir. Bu anlamıyla kimse konuyu farklı yerlere çekmesin.
Altın gümüş gibi metaller güneşten gelen UV ve kızılötesi gibi ışınları yansıtır. Bu ışımaları tespit eden sensörleri doğru şekilde tasarlanıp kullanılırsa yüzeye yakın metal objeleri algılaması mümkün. Cihaz havaya doğru kaldırdığında ötmesi UV ışınlarını algıladığı içindir. Bu mantık üzerine yapılan tüm cihazlar UV ışınını yansıtan pek çok şeye ötecektir. Özelikle arazide kayalık alanlarda kullanıcısını boşuna yoracaktır.
Yanılmıyorsam sizde önceki yorumlarınızda cihaz yer altındaki çok eski gömülere öter demiştiniz. En azından buna benzer bir açıklama yaptınız. !!!.

BMW-45

Aktif Üye
Cevabınız için teşekürler.
Amacım cihazı ve cihazı yapan ustayı karalamak değilidir. Bu anlamıyla kimse konuyu farklı yerlere çekmesin.
Altın gümüş gibi metaller güneşten gelen UV ve kızılötesi gibi ışınları yansıtır. Bu ışımaları tespit eden sensörleri doğru şekilde tasarlanıp kullanılırsa yüzeye yakın metal objeleri algılaması mümkün. Cihaz havaya doğru kaldırdığında ötmesi UV ışınlarını algıladığı içindir. Bu mantık üzerine yapılan tüm cihazlar UV ışınını yansıtan pek çok şeye ötecektir. Özelikle arazide kayalık alanlarda kullanıcısını boşuna yoracaktır.
Yanılmıyorsam sizde önceki yorumlarınızda cihaz yer altındaki çok eski gömülere öter demiştiniz. En azından buna benzer bir açıklama yaptınız. !!!.
Bu bilgileriniz kiymetli bilgiler. Cihazı üreten kişi amca oğlum deyildir. Yüz yüze hiç görüşmedik yani. Ama bir şey biliyorum ki oktion her yere ötmez. Ve hatta bu cihazı alan bir kaç insan var oktion modunu hala cözemedi. Yani ötdüremedi. Burada bana özelden yazan arkadaş var bu problemi yaşıyor. 20 25 güne kadar bende öyleydim hatta satmayı düşünüyordum cihazı. Sonra ayarlarını doğru yapınca sonuca ulaşdım. Ona kadar gezmediyimiz dağ dere tarla kalmamıştı. 100lerle yerlere gitdik bu zamana kadar sadece 2 yerde ötdü. Ben bu cihazın taşa dereye toprağa minerale ötdüyünü görmedim. Hatta horasandan yapılma bir kaya vardı müjde birakmışlardı içine, onuda bizden önce almışlardı. Ben oraya minelab X terra 705 modeli var onu tuttum her tarafa -8 vererek ötdü. Ama oktion modunda tek ses bile yapamadı. Hatta Oktay bazı videolarında cihazı mineralli taşa tutuyor cihaz ses veriyordu ve sonra onu ayarla siliyordu. Ben hiç bu durumla rastlaşmadım. Cihaz eskiden kalma altln gümüş ve bronz gibi metallere ötüyor. Bronza uzaktan ötmüyor yanına gelince ötüyor demişti. Mezardan aldığımız bronz yüzüyü tespit etdiyimizde buna şahit oldum. Yüzüyü paylaşmışdım burada.

proton elektron

Yeni Üye
Bu bilgileriniz kiymetli bilgiler. Cihazı üreten kişi amca oğlum deyildir. Yüz yüze hiç görüşmedik yani. Ama bir şey biliyorum ki oktion her yere ötmez. Ve hatta bu cihazı alan bir kaç insan var oktion modunu hala cözemedi. Yani ötdüremedi. Burada bana özelden yazan arkadaş var bu problemi yaşıyor. 20 25 güne kadar bende öyleydim hatta satmayı düşünüyordum cihazı. Sonra ayarlarını doğru yapınca sonuca ulaşdım. Ona kadar gezmediyimiz dağ dere tarla kalmamıştı. 100lerle yerlere gitdik bu zamana kadar sadece 2 yerde ötdü. Ben bu cihazın taşa dereye toprağa minerale ötdüyünü görmedim. Hatta horasandan yapılma bir kaya vardı müjde birakmışlardı içine, onuda bizden önce almışlardı. Ben oraya minelab X terra 705 modeli var onu tuttum her tarafa -8 vererek ötdü. Ama oktion modunda tek ses bile yapamadı. Hatta Oktay bazı videolarında cihazı mineralli taşa tutuyor cihaz ses veriyordu ve sonra onu ayarla siliyordu. Ben hiç bu durumla rastlaşmadım. Cihaz eskiden kalma altln gümüş ve bronz gibi metallere ötüyor. Bronza uzaktan ötmüyor yanına gelince ötüyor demişti. Mezardan aldığımız bronz yüzüyü tespit etdiyimizde buna şahit oldum. Yüzüyü paylaşmışdım burada.
Mesele mineralle ötmesi değil. Beni tam anlamadınız.

Güneşin altında bir kaç saat bekletiğim altına cihaz öttü dediniz. Yine yer altındaki altın gümüş vs. Metallerin yıllarca beklemesi gerektiğini yorumlarınızda yazmışsınız. Burada bir tezat var. Cihaz bir kaç saat güneşten bekleyen altının görüp ötüyorsa yer altındaki altının neden çok eski olması gerekiyor. Bunu açıklarmısınız.

Metallerin güneşten gelen ışımaları geri yansıtmasıyla alakalı bir durum özelikle gümüş UV ışının güzel yansıtır. Misal TV kumandasının bir tuşuna basın cihaza doğru tututun cihaz ötecektir. Daha önce dediğim gibi yüzeye yakın olan nesnelerde iş yapabilirliği var. Fakat derin ise işin rengi değişir.
Fotoelektirik olaylarını incelemenizi tavsiye ederim.
Amacım sizi umutsuzluğa düşürmek değildir. İnşallah ulaşmak istediğiniz hedefinize cihazınız vesile olur. Hedeflerinize ulaşırsınız.
Bu arada insanların cihaz satışına karşı değilim bu bir tercih meselesi

BMW-45

Aktif Üye

Güneşin altında bir kaç saat bekletiğim altına cihaz öttü dediniz. Yine yer altındaki altın gümüş vs. Metallerin yıllarca beklemesi gerektiğini yorumlarınızda yazmışsınız. Burada bir tezat var. Cihaz bir kaç saat güneşten bekleyen altının görüp ötüyorsa yer altındaki altının neden çok eski olması gerekiyor. Bunu açıklarmısınız.

Metallerin güneşten gelen ışımaları geri yansıtmasıyla alakalı bir durum özelikle gümüş UV ışının güzel yansıtır. Misal TV kumandasının bir tuşuna basın cihaza doğru tututun cihaz ötecektir. Daha önce dediğim gibi yüzeye yakın olan nesnelerde iş yapabilirliği var. Fakat derin ise işin rengi değişir.
Amacım sizi umutsuzluğa düşürmek değildir. İnşallah ulaşmak istediğiniz hedefinize cihazınız vesile olur. Hedeflerinize ulaşırsınız.
Qardaş amacınızın bilmeden kullanmadan bir cihazl kötülemenden başka bir şey deyildir. Buraya uzun uzun yazınca git Oktayın yanına televizyon kumandanınıda götür, bir arkadaşını da yanına al o videoya çeksin, sonra Oktayın elinde satdığı Okt.nin hangi modeli olur olsun düymeyi bas video görüntü yap amacını bir görelim. Oktayın yanına gitdiyinde Türkiyenin en mineralli toprağından da götür onada cihazı tut video görüntü yap burada paylaş amacını o zaman anlarım. Ben cihazımdan memnunun umudum cihaza deyil Rabbimedir. İnşəAllah sende beni yanlış anlamazsın cihazı aldığım bir sene oldu. Bu fikirlerini ve sorularını Oktaya anlatmanı tavsiye ediyorum, adam her türlü teste açıktır. Türkiyede yaşadığın için onun yanına gitmen senin için sorun olmaz. Oktayı hiç görmedim telefonda konuştuk aldık cihazı. Adam bey efendi senide güzel ağırlar qardaş. Git onun yanına burada bana yazman amacını anlarız qardaşım.

BMW-45

Aktif Üye

Bak televizyon kumandanıyla ve mineralli tiprakla yapacağın videoyu bekliyorum, bak burada yüzlerce binlerce defineci kardeşimiz var, bak senin yazdığından sonra eminim onlarda bu yazdığını merak etmişdir. Saygılarımla.

BMW-45

Aktif Üye
Güneşin altında saatlerce kalan altın ionlaşmaya başlar çok çok yakından cihaza sinyal verir, ayarını ince yapıcan doğru yapıcan,ama toprak altına güneşin erişemediyinnen orada olan altın toprak isisiyla ionlaşır, buda seneler sürer. Bilim adamları benden daha iyi bilir bu konuyu. Çünki nemli topraklarda hem yeraltı görüntüleme cihazları hemde yere impuls vererek algılama yapan cihazlar çalışmaz. Çubukçular bu konuyu iyi bilir. Sıcak güneşlı havalarda çubuklar daha güzel çalışır ama soğuk havalarda zayıf çalışır bu söyıediklerim benim yillar önce çubukla yaptığım tecrübelere dayanarak edindiyim tecrübelerimdir. Yani güneş yer yüzünde düşdüyü her yere bir etki ediyor. Evlerimizin içinde sıcak yaz aylarında tişörtle dolaşırken, kış aylarında soba koymamıza rağmen kalın giyeriz. Evlerimizin içine güneş şüaları girmez ama dışardakı sıcaklık evinizin içine etki eder. Toprak üstü ve toprak altıda öyledir. Bir cocuğun analaya bileceyi dilden anlatıyorum. Bunlar tecrübelerimdir ne bilim bilirim nede teknoloji. Cihaz içinde şüphen ve örenmen istediyin bir şey varsa onun adresi ben deyilim Oktay beydir. Ben sana elinde bu cihazdan olsa oktion ne zaman öter nasıl öter frekans kaç metre sapma verir, günün hangi saatlerinde oktion iyi çalışır onu söyleye bilirim. Ama şu tv kumandası okt.ye sinyal ötdürürse ben o cihazı sana hediye alarım bak her kesin önünde söylüyorum.

proton elektron

Yeni Üye
Oktay veya Ali yada bir başkası benim için bir önemi yok. Bu sektör için birinin çıkıp iş yapabilirliği yüksek bir cihaz yapmasını canı gönülden isterim.
Eğer karşılık bulunursa çok sorulacak soru olur. Ama sıkıştıklarında karşı firmanın adamı olursun karalama yapıyor olursun vs.
Her şeyi gösterecek olan zamandır. Zaman gerçekleri ortaya çıkaracaktır.
Cihazı hediye etmenize gerek yok cihazın sana hayırlı olsun.
Son olarak bura bir paylaşım platformu dolaysıyla doğru veya yanlış herkes hakaret olmadığı sürece görüşlerini fikirlerini yazabilir. Sizin ak dediğinize başkası kara diyebilir.

BMW-45

Aktif Üye
Oktay veya Ali yada bir başkası benim için bir önemi yok. Bu sektör için birinin çıkıp iş yapabilirliği yüksek bir cihaz yapmasını canı gönülden isterim.
Eğer karşılık bulunursa çok sorulacak soru olur. Ama sıkıştıklarında karşı firmanın adamı olursun karalama yapıyor olursun vs.
Son olarak bura bir paylaşım platformu dolaysıyla doğru veya yanlış herkes hakaret olmadığı sürece görüşlerini fikirlerini yazabilir. Sizin ak dediğinize başkası kara
Son olarak bura bir paylaşım platformu dolaysıyla doğru veya yanlış herkes hakaret olmadığı sürece görüşlerini fikirlerini yazabilir. Sizin ak dediğinize başkası kara diyebilir.
Her kesin fikrine saygım var. Ama kullanmadan Oktay olsun Ali olsun fark ermez cihaz karalamaları ak niyyet ve ya başka bir firma reklamcısı olduğu düşünüyorum. Mesala ben titanger 1000 alacakdım ama olumsuz şeyler duydum vazgeçdim ama asla kötülemedim burada daha önceleri konusu açılmışdı, Siz bu cihazı kullanmadan TV kumandanına ötüyor dediniz bende malesef sizin reklamcı yada ak niyyetçi düşünüyorum. Dahada bilimsel bir açıklana yapa bilirdiniz. Ondan önce yazdığınız mesajlarınıza çok önemli bilgiler verdiniz yazmışdım. Saygılarımla

proton elektron

Yeni Üye
Hadi varsayalım ben reklamcıyım artniyetliyim cihazı karalamak için burdayım. Peki size ne oluyor sende adamın avukatımısın. Bilimsel olarak sana çok şey anlatabilirim ama gerek yok aynı dilde konuşamayız.
TV kumandasında dene demem bile seni düşündürmeliydi neden başka bir şey değil TV kumandası diye.
İşin tuhaf ve trajikomik yanı nedir bilirmisin cihaz satıcıları yapar satar ticaretine işine bakar ama cihaz alanlar cihazı eleştirenlere saldırır.
Konu benim için kapanmıştır.