Hahahahahaha hiç gülecegim yoktu bide site ismi vermissin. Nacibaba dediğin adam bu piyasada nam salmış en büyük üc kagitcilardan biridir. Elini versen kolunu alamazsın dostmusun düşman mısın anlamadım vallahi.xxxxxxx.xxx sitesinin sahibi osman naci kanat'a cihazı kargo ile gönderirsen sanırım sorununu çözer.
Evet ben de hoş geldin demiştim zaten.Sayın @deniz_efe, tanışma bölümünde yazdığım ilk mesajda kendimden yeterince bahsetmiş ve yoğun bir şekilde kullandığım cihazların adlarını anmıştım. İnanmak istemiyorsanız takdir sizin.
Sana birçok kişinin şikayetlerini de sunabilirim. Tanıyor musun demissin valla sen bile olabilirsin o muamma şuan bende. Bu savunmadan sonra suphelenmedim desem yalan olur. Ben yinede site kurallarını hatirlatayim. Site adı şahıs adı vererek satış yapmak veya sevketmek yasaktır. Bu kurallara uymanizi tavsiye ediyorum. Ha dersen ki amacım reklam değil sadece yardımcı olmak lütfen özel mesaj ile bilgilendirin üyeyi konu içinde adres vermek niyeki?Sayın Kristof34, adıgeçen kişi ile tanışmışlığınız varmı? Kendisi ile alışverişiniz oldumu? Yada ona cihaz tamir ettirdinizmi?
Bu yukarıda saydıklarımdan hepsi benim başımdan geçti... Siz neye dayanarak " piyasada nam salmış en büyük üçkağıtçı" diyorsunuz? Kanıtıniz varmı?
Yani ben kisiliksizim. Sen de diyorsun ki ben seni kişiliksiz olarak görüyorum kendimde kişiliksiz olduğum için. Burada bu sitede reklamı yapılan dedektör markaları hepsi kendisini bir şekilde ispatlamış büyük markalar reklam için sitece onay verildi kendilerine buna rağmen hiçbiri konuların altına ne fiyat nede telefon numarası yazma ihtiyacı duymadı ve yazdığım gayet açık reklam amaçlı site adresi mail adresi telefon vs yazmak yasaktır. Kurallar çerçevesinde devam edin yok ben bildiğim okurum derseniz bende bildiğimi okurum umarım anlaşılır olmuştur.Kendini olduğundan farklı gösteren kişiliksizdir. Kişi kendini nasıl bilirse karşısındakini de öyle görürmüş. O yüzden lafınızı geri alın.
Hangi şirketin reklamını yapmışım? Sözkonusu kişi seksen yaşında bir esnaf, tamirci.
Benimle birlikte diğer kullanıcılar burada tevafuk'un adını andılar. Şimdi biz bu cihaz satıcısı şirketin reklamını yapmış mı olduk ?