deli firat
DOĞACI
Hayden ustalar
Katkıda bulunana çaylar beleş Ekli dosyayı görüntüle 226787 bu çayıda heryerde içemesiniz
Katkıda bulunana çaylar beleş Ekli dosyayı görüntüle 226787 bu çayıda heryerde içemesiniz
Birtanesini tornacıya götürsün anahtarı ondaEvet buna benzer 7-8 adet idi
ustam bu ayrintilar muamma tarifler ile beraber.tahminden oteye gidememistir...cozulme siralamasi..1.ayaklarindan birinin.farkli uzunlugu.2.kabuktaki kabartmalarin adeti ve buyukten kucuge siralinis seklinin verdigi olcu ve yon.3.kuyruk bukumu yonunde emare.4.hic ayak kuyruk yok halde sadece siluet ise bas kismin hemen alti yada baktigi yondeki emare.5.sabun kalibi gibi topalak ise.kendi altinda oda mahsen.6.cok belirgin yapilmis kayada duvarda kabartma ise ayni hizada baska tamamlayici isaret aranmali.7.magara icindeyse tam oldugu yerin arkasi yada tabaninda olmasi.8.belli derinlikte kapaktasina cizilmis ise.baktigi yonde asil oda girisi olmasi..gibi durumlar tespit edilmistir.ben sadece .5.inci siradakini gordum dokundum altina yatay caprazdan giris acilmis 2mt kadar.devaminda tipa seklinde tas kapaktan kucuk odaya girilmisti.Kaplumbağ çözücüler bir ara çoktu belki sunuç paylaşılır . Benim kaplumbağ karşık farklı yerlere işaretlere gider konu fakat çokca kullanılar bir işaret mezar verir yolu verir mahseni olur bu odaları ve parasını bulmak kolayda değildir her kaplumbağa aynı değildir sabit ezbere surda parası olur demek yanlış olur bence çok iyi araştırılması gereken bir konu .
Kara demlik cikmis yine meydana sagolasin ustamKatkıda bulunana çaylar beleş Ekli dosyayı görüntüle 226787 bu çayıda heryerde içemesiniz
aynen kardeşim bunun için dağ taş çoban aradığım oldu çaydanlık kapkara olaçakki tadı olsunKara demlik cikmis yine meydana sagolasin ustam
10 numara cayi olur ustam dediginiz gibi Kamhi Leonard nerdesin ustam kacirma cayiaynen kardeşim bunun için dağ taş çoban aradığım oldu çaydanlık kapkara olaçakki tadı olsun
Sizin orası neresi yakınsa gelip görmek isterim tabi işaret duruyorsaArkadaşlar bu resim bizim burada tam mevkisini bilmiyorum ama bana bu resmi bi arkadaş göster mıştı tesbihten tanıdım
hangi isaret usta bu tesbihten taninan ayiktirsana beniSizin orası neresi yakınsa gelip görmek isterim tabi işaret duruyorsa