Gerçek işaretler

Mushap

Editör
Eyvallah abi oymalar ve hac lar insaallah bu hafta

deli firat

DOĞACI
Ustam musadenlee.bu hafta encok karsilasilan ..oymalar ve hac lar olsun
Geçen yazdım ikinci işlenecek işaretlerimiz haç ve çeşitleri ama arkadaşların önceliklerine göre degişebilir haftanın işareti özeliklen belirteyim bilindik kalıplaşmış ortam bilgilerinin dışında tecrübe edilmiş bilgileri yazarsak çok iyi olur bütün ustalardan ricam bu yönde Allah’a emanetsiniz buyrun başlatın

Mushap

Editör
28 metre yaricap mi ustam bi daire gibi mi dusunmeliyiz ikinci isaretin aranmasi gereken alani yoksa hac in uzantilari yonlerindemi bakilmali .ikinci isaret son nokta olarakmi degerlendirir yoksa o isaret yolu mu tarif eder

deli firat

DOĞACI
28 metre yaricap mi ustam bi daire gibi mi dusunmeliyiz ikinci isaretin aranmasi gereken alani yoksa hac in uzantilari yonlerindemi bakilmali .ikinci isaret son nokta olarakmi degerlendirir yoksa o isaret yolu mu tarif eder
Kardeş beş ve üstü civcivli tavukta olmasa olmazı benim tecrübem bu yönde kuzey batı yönünde bölgelere göre değişirmi diye 28 mt cevresi dedim ve hemen altına işlem yapılır 1.5mt kadar çoçuk lahit mezarı ebatlarında bir saklantısı olur diğer yerlere dahaeolaşamadım nasip

deli firat

DOĞACI
Oyma

Evet arkadaşlar bu haftaki konumuz haç ve çeşitleri ve oymalar görsel bilgi ve tecrübelerinizi eklemenizi bekliyorum Ekli dosyayı görüntüle 221739hadi bakalım bu işaret kuyumu der yoksa mezarmı der buyrun

mayhem

Co Admin
Co Admin
Alan ve çevre resmi olsa daha güzel olurdu . Yuvarlak oymalar bazen derin ve huni şeklinde olanları görünce kuyu geniş çukur alan aranır mezar vermeye bilir tecrübe edilmişdir . Detayları yazarsak arkadaşlara yazıcak kalmaz her kez bir yerden konuya katkı yapsın insallah yarış yapmıyoruz sonuçta değilmi çok bilen çok yanılırmış .

Umut556

Yeni Üye
Selamin aleykum degerli uyeler geceniz guzel olsun insallah :)Yılan işareti parası zor alınabilen ve tuzaklama olabilecek gömüler de kullanilir tek çift düz kıvrımlı v.b.birçok şekilde farklı yorumlara sahiptir. Baktığı yon kuyruk bicimi desen farkı gibi vs. Birçok farklılıkla size yon verebilir.

deli firat

DOĞACI
Acaba aynı konu üzerinden devam etmeseydik diye düşünüyorum yetkili arkadaşlarda ricam haç ve oyma işaretlerinden itibaren yeni bir başlıkta konuyu ayıralım ki konular karışmasın bundan sonraki haftanın işareti olarakta ayrı konu açaçam inşallah