Aynen katiliyorum. İnaniyorsan bu ise basliyorsan en dogrusu bu. Baska turlu hicbir sonuc cikmaz. Saygilar...Ben olsam ikinci fotoğraftaki çizimi olduğu gibi üstten traşlar alttaki kayanın nereye kadar uzandığını görür ana işleme öyle başlardım.
Sevgiler.
BulursamKader25 Ustam dedektorle tek tek icin baktim. Burasi mezar olsaydi cizime gore giris neresi olirdu ustam ve derinlik 5 metre dediler olabilirmi. Birde isaret kayda degermi ?
Ustam resimlere bakarken birsey dikkatimi cekti dogalmidir acaba .Ekli dosyayı görüntüle 161230Ekli dosyayı görüntüle 161231Ekli dosyayı görüntüle 161232Evet İşaret kayda değer, güzel ve kıymetli bir işarettir.
Derinlik 5 metre olması uygundur. Daha fazla veya daha az da olabilir.
Odayı çubukla bulduğuna göre odanın derinliğini de çubukla bulman gerekir.
Girişin neresi olduğunun standart bir yönü yoktur.
O bölgede yaşayan kavmin ölü gömme ritüeline göre değişiklik arzeder.
Benim size söyleyeceğim şey:
Tespiti tam yapmadan kesinlikle işlem yapmayınız.
Çok yorulur, bıkar, herşeye ve herkese kahredersiniz.
Çözemezseniz çözecek birisini bulun memleketinizde.
Paylaşmaktan sıkıntı gelmez. Paylaşın.
Önemli olan hedefe ulaşmanızdır.
Aşağıda vereceğim linklerdeki yazıları üşenmeden okursan;
çubukla döğru, yanlış ve eksik ne gibi işlemler yaptığını görmüş olursun.
Kolay Gelsin.
Link-1====
Çubukla Boşluk Bulmak ve Çubukla Değerli Maden Tespiti Yapmak BulursamKader25 | Define Sohbeti - Define İşaretleri Çözümü
Link-2====
Bulamadım konuyu bulunca yazarım. Sana bildirim gelince bakarsın inşallah.
Dogal degil.Ustam resimlere bakarken birsey dikkatimi cekti dogalmidir acaba .Ekli dosyayı görüntüle 161230Ekli dosyayı görüntüle 161231Ekli dosyayı görüntüle 161232
Evet sagdaki ucgen ve solundaki 3 oyukla olusturulan ucgen ve bu ucgenlerin uzerinde bulunan kaya yuzeyi islem yerini gosteriyor.dogru yerde oldumuzu varsaya bilirmiyiz ustamEkli dosyayı görüntüle 161238