deli firat DOĞACI Katılım 2 Ara 2015 Mesajlar 4,241 Tepkime puanı 7,027 Puanları 24 Yaş 50 Konum Türkiye 21 Ara 2018 #37 Mushap' Alıntı: Hayırlı sabahlar abi Fırat ustam kendin yazmistin sakalinin beyaz olduğunu .dinleyen kim ollaaa sakalimda beyaz diye Genişletmek için tıkla ... Şaka yaptım biliyorum acaba beyaz sakalmı yapsam niki
Mushap' Alıntı: Hayırlı sabahlar abi Fırat ustam kendin yazmistin sakalinin beyaz olduğunu .dinleyen kim ollaaa sakalimda beyaz diye Genişletmek için tıkla ... Şaka yaptım biliyorum acaba beyaz sakalmı yapsam niki
Mushap Editör Katılım 26 Eyl 2018 Mesajlar 719 Tepkime puanı 484 Puanları 9 21 Ara 2018 #38 Sen bilirsin ustam beni rahatsız ediyordu ustama deli demek o yüzden iznini istedim.aksakalli fırat ustam .
Sen bilirsin ustam beni rahatsız ediyordu ustama deli demek o yüzden iznini istedim.aksakalli fırat ustam .
deli firat DOĞACI Katılım 2 Ara 2015 Mesajlar 4,241 Tepkime puanı 7,027 Puanları 24 Yaş 50 Konum Türkiye 21 Ara 2018 #39 Mushap' Alıntı: Sen bilirsin ustam beni rahatsız ediyordu ustama deli demek o yüzden iznini istedim.aksakalli fırat ustam . Genişletmek için tıkla ... Kardeş problem tüne hepimizde azda olda delilik yokmu
Mushap' Alıntı: Sen bilirsin ustam beni rahatsız ediyordu ustama deli demek o yüzden iznini istedim.aksakalli fırat ustam . Genişletmek için tıkla ... Kardeş problem tüne hepimizde azda olda delilik yokmu
_Mithra_ 🇹🇷 M¡₺ŕ@ 🇹🇷 Moderatör Katılım 5 Haz 2018 Mesajlar 1,897 Tepkime puanı 1,230 Puanları 20 Yaş 52 Konum İstanbul 21 Ara 2018 #40 Kamhi Leonard' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 226150 Geçen akşamdan kalma çaylar buyurun @mayhem e yok Genişletmek için tıkla ... eyvallah usta aldım bi bardak yol üstüyüm reelde de beklerim geçerken uğramazsan darılırım
Kamhi Leonard' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 226150 Geçen akşamdan kalma çaylar buyurun @mayhem e yok Genişletmek için tıkla ... eyvallah usta aldım bi bardak yol üstüyüm reelde de beklerim geçerken uğramazsan darılırım