Nilsy Sedegor usta baktığım kısımda tek oda mevcut geniş çaplı bakmadım etrafında başka hedefler olmaması imkansız hiç bir oda tek olmaz bu arada içindeki kırmızı metal
Yok elbette madalyamız da yok! Ispatlamanızda gerekmiyor mecbur değilsiniz elbette. Harcamış oldugunuz zaman için teşekkürler.Sy Sedegor usta , siz giderken biz geliyorduk derler ya , siz gibi nicelerine calisirligi ispatlanmis bir seyi birde size mi ispatlamaya calisicaz. Madalya mi takacaksin
estağfurullah Nil hanım. Sedegor Ustam dan sonra bende size kordinat vermeyi düşünüyordumSy @Sedegor usta , siz giderken biz geliyorduk derler ya , siz gibi nicelerine calisirligi ispatlanmis bir seyi birde size mi ispatlamaya calisicaz. Madalya mi takacaksin
Tamam Harcadığınız zaman için tekrar tesekkurler. Verdiğimiz yorgunluk ve rahatsızlık içinde Özür. Cubuk kullanımı ise Radyastezi kavramıyla acıklanmış bir bilimdir . Hayırlı Formlar.Sy sedegor ve sy @ragip ustalar , yoruldum birilerine birsey anlatmaya ispatlamaya calismaktan. Sizleri tanimam sizlerde beni tanimassiniz. Kusura bakmayin sahsi bir mesele yok burada dostane yazisiyoruz. Sadece yoruldum, nezaken bakyim dedim insanlara sonu gelmedi bu sistemi ben icat etmedim ve saticisida degilim.buna ragmen ispat isnmesi enterasan bir durum.kac kisiyede ispatlandi, sadece bana zaman kaybi ve yorgunluk oldu. Teknoloji denince hemen calisirligii ispatla deniliyor. Cubuk olunca kimseden ses cikmiyor neyse ustalar hepimize rastgele