humhum
Member
İşte Çubuğun sadece boşluğa gitmemesi için , LM555 devresi ile frekans ürettirip , çubuğa bağlanmalıdır , buna Metali Tetikleme denir yani o Metale has frekansı göndererek onu Rezonansa sokmaktır (her Metalin Rezonans frekansı farklıdır) , bu Tetikleme olayı sadece Eldeki çubuktan değil aynı zamanda toprağa sokulan çubuklarlar ile de yapılır ,Güzel bir dedektör alın, tek tek yapın. Çubuk sadece boşluk bulıyor bende. Metal bulamadım. Bi video izlemiştim, dere kenarında elinde makine ham altın buluyordu. Yabancı menşei diye video. Adam hatta kamp kuruyordu geceleri sabah ateş yakıp bişey yiyip tekrar başlıyordu, baya altın buldu. Hatta kayayı dağıtarak alıyordu yaklaşık 25-30cm.
ancak Tekikleme frekansı rastgele bir frekans değildir , mesela Gümüş için genelde 8700 Hz kullanılır yabancılar dahil ,
bu forumda benim daha önce yaptığım Çubuklu devrenin şeması var, isteyen ona bakarak o Mantığa göre yapabilir.
Bir Cam bardağa has Rezonans frekansı uygulandığında çatlar gider , metal çatlamaz , çevresine kendi enerjisini daha fazla yaymaya başlar ve kişinin Elindeki çubukta EMK oluşturur ki bu da çubuğun ucunun o tarafa yönelmesini sağlar..