Günaydın

pangeo

Yeni Üye
Να ανοίξω το δικό μου θέμα.
Αυτό το σημάδι μου εμφανίστηκε πριν από 4 μήνες. Έβγαλα τα συμπεράσματά μου και πρόσφατα έκανα αίτηση για άδεια εκσκαφής. Επειδή οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν εργάζονται με μεγάλη ταχύτητα στην Ελλάδα, περιμένω έγκριση μεταξύ Μαΐου και Σεπτεμβρίου. Αλλά θέλω επίσης να πεις τη γνώμη σου. Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό; Πού νομίζετε ότι πρέπει να κοιτάξω;

Ekli dosyalar

user20

Member
Bro bu işaret define işaret değil .bu taşın yanında define yok

pangeo

Yeni Üye
Bu işareti merkez kabul edersek, 200 metre sağda ve solda, 3 hikayeler daha define bulunmaktadır. Harika bir yer

balkaya34

Bilgili Üye
Να ανοίξω το δικό μου θέμα.
Αυτό το σημάδι μου εμφανίστηκε πριν από 4 μήνες. Έβγαλα τα συμπεράσματά μου και πρόσφατα έκανα αίτηση για άδεια εκσκαφής. Επειδή οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν εργάζονται με μεγάλη ταχύτητα στην Ελλάδα, περιμένω έγκριση μεταξύ Μαΐου και Σεπτεμβρίου. Αλλά θέλω επίσης να πεις τη γνώμη σου. Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό; Πού νομίζετε ότι πρέπει να κοιτάξω;

Kendi konuyu açmak için.
Bu işaret bende 4 ay önce belirdi. Sonuçlarımı çıkardım ve yakın zamanda kazı izni için başvurdum. Yunanistan'da memurlar çok hızlı çalışmadığı için mayıs-eylül ayları arasında onay bekliyorum. Ama aynı zamanda senin de söz sahibi olmanı istiyorum. Bunun ne olduğunu düşünüyorsun? Sizce nereye bakmalıyım?
Demiş,,,,

balkaya34

Bilgili Üye
Kendi konuyu açmak için.
Bu işaret bende 4 ay önce belirdi. Sonuçlarımı çıkardım ve yakın zamanda kazı izni için başvurdum. Yunanistan'da memurlar çok hızlı çalışmadığı için mayıs-eylül ayları arasında onay bekliyorum. Ama aynı zamanda senin de söz sahibi olmanı istiyorum. Bunun ne olduğunu düşünüyorsun? Sizce nereye bakmalıyım?
Demiş,,,,

Çok güzel bir işaret, Orda bir kapak var , ve sonrada ön tarafı iyi bir araştırmak gerekiyor, Herhalde bir kuyu kapagı ve ordanda ayrıca bir takim işler olabilir ,Biraz zor ama her zorluga karşıda bir kolaylik olmalı,,,

user20

Member

R00T

Profesyonel
Co Admin
İşarete baktım.
Bence zeminalti kapalı mahzen yani mağara gibi düşün. Yakın bir yerden tüneli olan tünelden varılan oda boş. Bu oda içinde zemine çakılı olan taştan girişi olan başka gerçek ikinci bir oda. Burası bir nevi ibadethane değilde onun gibi kutsiyet verilmiş yer.