Dedektorburada Banner Mobile

Haç,oyma ve murç izi

Dedektorburada Banner Mobile

KANAS_USTA

Yeni Üye
Yan yana 3 metre aralıklrla dizilmiş bu üç kaya sistmli bir sıralamadr ve hedefi dağıtmadan tek bir merkeze toplar. Fotoğrflardaki büyük haç işareti ve yan yana iki yuvarlak oyma burada kapalı bir alanı kesin olarak onaylar.
Üzerinde doğasına aykırı şekilde sonrdan oluşturlmuş büyük ve beyaz kırık yüzey bulunan o devasa kayanın tam altı %100 hedeftir.

T...Men

Bilgili Üye
Bu manda yada boğa gibi duruyor kafası kırılmış
Dedigin dogrudur ustam. Islem yapilmis gibi durmasina ragmen ''boga'' diyerek teyid etmek yanlis olurdu sanirim. Erken roma doneminde ''mitra'' inanisina dahil olan askerlerin mezarlik alaninda bogayi gordum. Ama yatan boga hic gormedim.

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Sağ olsun lar sevgili ustalarımız gerekenleri söylemişler... Ben de biraz üzerine ilave yapayım Sadece ...ana işaretiniz bu alttaki resmini ilave yaptığım anlı kesikkaya'dır.. bu tür kesik Kayalar çevren i tarif eder çevreyi anlatır üzerinde haç olan kayaya gelir isek O da çevredeki mezarların göstergesidir görselleriniz de zaten bir tane açılmış mezar var Bu size örnek teşkil edebilir Tabii ki biz bu alanı olduğu gibi göremediğimiz için şu şuraya Bu buraya da diyemiyoruz burada maharet sizlere düşmektedir iyi bir Çubukçu mezarları tek tek bulabilir ya da çok iyi bir gözlemci doğala aykırı şeyleri ayırt edebilir kısacası ustalarımızın da dediği gibi burası bir mezarlık alanıdır ve O gördüğünüz haç sembolünün mazisi hristiyanlıktan öncesine kadar uzar ve Tahminimce bu alan Bizans medeniyetlerine ait bir yer Tabii ki Roma'da kullanmış olabilir bu tür yerleri o sembol bazen Zafer sembolü olarak da kullanılmıştır yani yakınlarda eski bir Askeri Garnizon ya da bir Kale var ise oranın Mezarlığı olabilir Tabii ki bunlar Şimdilik Bizim yaptığımız farazi konuşmalardır yani sadece düşüncelerimizi aktarıyoruz tekrar söylüyorum top burada sizde golü sizin atmanız gerekiyor İnşallah puanı alırsınız başarılar dilerim