Kimsenin kimseye ahkam kestiği yok .Ayrıcada konuyu bütünüyle okudum herkes bildiğini kendi yaşamından tecrübesi ile aktarmış.Bunda ahkam kesmeyi söz konusu edecek bir davranıs görmüyorum.
Elinizdeki makina sonuçta ,elinizden gelse makinanın gırtlagını sıkacaksınız ! ! Biraz SakiN .. Arkadaslar baya sabırlı zaten zorlamayalım fazla !
Size bunu veren arkadas nasıl kullanılması gerektiğini anlatmadı mı ? ?.
Yada ne biliyim satın almak için burda cihaz geçerlimi değilmi onu mu ölçüyosunuz .Orası bizi ilgilendirmez tabi.
Bak kardesim (murnid) konunuz dahilinde geçerli yorumlar var gidin araziye deneyin neymiş nasılmış onu kullanacak olan sizsiniz.En fazla bir gününüzü alır makineyi çözmek .Ha fonksiyonları çalışır vaziyettemi yoksa arızalımı bunun tespiti önce.Yoksa çim biçme makinasından farkı olmaz
Akıllı makine sonuçta ,aldıgınız verileri tekrar buraya tasırsınız ,burda incelenir gerekli müdahale yapılır.
Akıllarda çokça soru işareti hep aynı hep aynı ... .. .Çoğu yorumda makinanın çok değerli - geçerli olduğu aktarılmış.Arkeolagların kullandıgına kadar tamam öylesine değerli bir alet de neden bu sekilde böyle piyasaya düşmüş :181:
- Bak kardesim daha adam monitöre girip makinayı kullanacak hali yok .Kendinize bir alan belirleyin bu işi öğrenebilceğiniz kafanızı verebilceğiniz şekilde ,
Makina ile kafanız sekron olmalı ..
- Aslında hep söylüyorum hiç bir makinaya gerek yok .Bütün bilgiler zaten bizim dahili hafızamız olan beynimizde saklı .İstersek beynimizi o makinadan on binlerce kat daha iyi veri alabiliriz .
Aldığınız kordinatlar veya gpsin sinyal dağılımı gücüne göre çıkan krokiyi burada paylaşırsınız .Konu o şekilde ilerleyebilir ancak !
Çıkan sonuçları gördükten sonra yine burda inanın size yardım gelecektir .
Güzel verilerle gelirseniz hoş bir karşılama olur.
Hele siz güzel bir ipucu iz sürün ,Bakın o zaman ahklam nasıl kesilir daha net görmüş olursunuz.İyi geceler Sakin olalım herseyde önce..