Bu işe yeni başlıyorsanız ben tavsiye etmiyorum . Biraz heyecan insanı yanlış yola itiveriyor dikkat edin . Elinizdeki paradan olmayın . Güzel bir çubukla antremanlara başlayın güzel boşluk mezar açın bi hevesinizi alın cihazı sonra düşünürsünüz . Bu benim fikrim . Çok şükür durum imkan var ama kendşme güvenmiyorum başkalarına güvenmiyorum her zaman araştırmayı ve okumayı çok severim . Kendi imkanlarımla birşeyler başardıktan sonra cihaz aşamasına geçeceğim . Herşey biranda olmuyor . Cihaz bulundurması ayrı kullanımı ayrı zordur
bildiğin ha belinde silahın var ruhsatsız yada cihazın var
normalde kesinlikle türkiyede bu cihazı sen taşıyamazsın diye bi kanun yok istediğin gibi gezdirir araştırmanı yapar arabandada taşırsın ama malesef biizm jandarmamız direk alıveriyor ve diyorki git mahkemede ara hakkını
2 sene geçiyor yaptığın masrafa yanaraın kaptırdığın cihazamı kaybettiğin zamanamı
herşey yerinde ve tadında ilerle benim nacizane bi fikrimdir bu . Karar senin hayırlısı olsun inşallah . Bende rover c2 deneyeceğim yer altı radar ama onunla beraber birde toprak altı tarama cihazı alan taramayla deneyeceğim
almadan denemek şart hocam unutma .