ustam degisiyor zamanla degisime ugrayabiliyor nadide olanlar dediğin gibi bozulma yok hersey cember icinde olursa alttaki görseldeki gibi.Arkadaşın paylaştığı sikkenin orjinali.@vakko ustam antik paralarda insan figurlerinin boyun kismi cemberden tasirilmaz diye biliyorum.darp hatasimidir.
Simdi ustam cok dikkat ederim butip inceliklere.ben surekli basim hatasi olan kagit metal para kovaliyom alip satiyom nadirlige neden olan her hata fiyat yulseltiyo genel icin diyom bu konudaki para antik sinifda ben yakin donem kovaliyom cezasi hesap sorani yok.iyi yaani bir konu vardi basim ve darp icin sizi etiketlerim faydali konuydu
Yav sen en ufak bi bilgin olmadan nasi yorum yapiyosunki kendim cikarttim bunu ben gel eskisehire ustunde binbir turlu analizini yap orjinal cikmasin butun masrafini karsilicam seninizmir
buca,bitpazarı
3 lira
@vakko ustam antik paralarda insan figurlerinin boyun kismi cemberden tasirilmaz diye biliyorum.darp hatasimidir.
Benim sikke sahtemi diyon yani ? ula kendim cikarip bulmasam size minnet etcem ha ?
Obje uzerine fikir alisverisi yapmak.kimseyi zan altinda birakmak deildir.kendin bulup orjinalligini bilme kapasiten ile coins numunastik sitelerinde objenin bilgisini bulurdun.herkesin malumudurki.antik objelerin orjinalligi testlere tabidir. @vakko ustanin koydugu resim ile seninkini karsilastir.eminsen kime nereye vereceksen ver.bizleri tartmak bisey kazandirmaz.Benim sikke sahtemi diyon yani ? ula kendim cikarip bulmasam size minnet etcem ha ?
Merhaba.Şimdi ben size kısaca sikke olayını izah etmek istiyorum müsadenizle.Bu tarz bulunmuş deforme olmuş sikkeler bırakın id bilgisi almayı sikke sektöründe ÇÖP olarak kataloglanıyor. Elinizdeki sikke hiç kimsenin değerlendirme yapacağı alıp saklayacağı bir sikke değildir.Benim sikke sahtemi diyon yani ? ula kendim cikarip bulmasam size minnet etcem ha ?