Soruyu efendice sorup cevap olumsuz olunca kuyruğundan tutulmuş kedi gibi davranmak bu sikkenin orijinal olmadığının kanıtıdır.Benim sikke sahtemi diyon yani ? ula kendim cikarip bulmasam size minnet etcem ha ?
Soruyu efendice sorup cevap olumsuz olunca kuyruğundan tutulmuş kedi gibi davranmak bu sikkenin orijinal olmadığının kanıtıdır.Benim sikke sahtemi diyon yani ? ula kendim cikarip bulmasam size minnet etcem ha ?
Yok abi ondan değil. Gerçekten yerden çıkmış olabilir nasil olabilir böyle sorusunu kendisine soruyor hocam sürekli yanlış ifade etmiş kendisini.Soruyu efendice sorup cevap olumsuz olunca kuyruğundan tutulmuş kedi gibi davranmak bu sikkenin orijinal olmadığının kanıtıdır.
hararete gerek yok kral.resimlerden tam seçilememiş döküm gibi görünmüş onda öyle yorumlanmış.Benim sikke sahtemi diyon yani ? ula kendim cikarip bulmasam size minnet etcem ha ?
Tmm da güzel kardeşim geldip birşey sordu ustalarda kafa yordu baktı inceledi hiç tanımadıkları hayatlarında en ufak birsey paylasmadiklari bir insan için zaman ayırıp bildikleri kadarıyla cvp verdiler. Bildikleri doğrudur yanlıştır o bambaşka konu. Soruyu soran sormadan önce onların kendisinden daha bilgili tecrübeli olduğunu biliyordu. Bilmese sormazdi. Senin cebinde 50 TL var sen cebinden çıkartıp bu 50 TL mi diye sorarmisin birisine. ? Eminsindir neden soracaksinki. Hadi bu arkadaşa inanalım ona yalancısın diyen olmadı zaten sahte denildi. O sikke görünümlü şeyi kendi kazdı çıkardı buda tmm. Nasıl ki günümüzde sahte para basiyorlarsa eskiden de basiyorlardi. Aldığın cvp tatmin etmedimi tskr edersin yada onu bile yapmazsın olur biter.Ğ
Yok abi ondan değil. Gerçekten yerden çıkmış olabilir nasil olabilir böyle sorusunu kendisine soruyor hocam sürekli yanlış ifade etmiş kendisini.
Bende 3 torba para var yazlıkta pas tutuyor atmaya kıyamadım her türlü milletin parası var. Sarıları bulunca gözümden düştü hepsi ? kağıt ları saklıyorum ama kokusu hoşuma gidiyor.Simdi ustam cok dikkat ederim butip inceliklere.ben surekli basim hatasi olan kagit metal para kovaliyom alip satiyom nadirlige neden olan her hata fiyat yulseltiyo genel icin diyom bu konudaki para antik sinifda ben yakin donem kovaliyom cezasi hesap sorani yok.iyi yaani bir konu vardi basim ve darp icin sizi etiketlerim faydali konuydu
Hee duydum gulnardaymisin sayin ustam.Bende 3 torba para var yazlıkta pas tutuyor atmaya kıyamadım her türlü milletin parası var. Sarıları bulunca gözümden düştü hepsi ? kağıt ları saklıyorum ama kokusu hoşuma gidiyor.
üstad bende envai çeşit milletin modern zaman bozuk para koleksiyonu var. Ufaktan bu antik kuntik paralara da merak salmaya başladım. Atacak olursan haber et benim çöp konteynırın adresini göndereyim.Bende 3 torba para var yazlıkta pas tutuyor atmaya kıyamadım her türlü milletin parası var. Sarıları bulunca gözümden düştü hepsi ? kağıt ları saklıyorum ama kokusu hoşuma gidiyor.
Once ben yesillendim alakdaa ūleşirik yeğenimüstad bende envai çeşit milletin modern zaman bozuk para koleksiyonu var. Ufaktan bu antik kuntik paralara da merak salmaya başladım. Atacak olursan haber et benim çöp konteynırın adresini göndereyim.
Bardat tayım ben yayla da diğer yerlerle alakam yok temiz temiz takılıyorum kimseye karıştığım yok. Millete her defasında diyorum benim olduğum yerde sağa sola yazmayın watsap feysbok falan sulandırmayın dinlemiyor adam telefonda yüzüme baka baka yayladayık bacanak kazı yapıyoruz Antalya'dan enişte geldi diyor . Bende yazacam bundan sonra anasını satim. Salı günü döner gazinonun altında eski liman bölgesinde iki tane lahitim var onları acacam. Susanın saçı yansın.Hee duydum gulnardaymisin sayin ustam.
Çukurasma aney tavsantepesi tol mevkilerinde gomu cikaran var yerleru mundar edende var.gulnar merkezde elektrik nalburiye yapimarketi olan osman uçtu var .akrabam.gecen yaz oradaydim.kolaygelsin saygilar.
Elindeki paralari ptt ile bana gonderde ayikliyim hafifletiyim
tek tektemi denk geldi ?Yav sen en ufak bi bilgin olmadan nasi yorum yapiyosunki kendim cikarttim bunu ben gel eskisehire ustunde binbir turlu analizini yap orjinal cikmasin butun masrafini karsilicam senin
Ekli dosyayı görüntüle 272879Once ben yesillendim alakdaa ūleşirik yeğenim