anladim mevzuyu. lakin eskiya isi kosturan arkadaslar.ilgi gosterir size ve belgelerinizeBu arada uludagin arkasinda ck kisinin aradigi meshur kurt u buldum .Kurt kirilmis lakin bilgisi olan kisilerin tarifleri ile inanilmaz derecede ortusuyor.Asla karistirilamayacak el yapimi seyler var.Bilgisi saglam olan kisiler varmi.sozde yeri Satin almak isteyen bir suru kisi ile gorustum.hepsi palavraci..Ters cevirip silkelesen 100 tl cikmaz..bilgisine guvenen kisilerin yardimlarini yada mesajlarini bekliyorum.
ekipcilik olsumculuk .gurup yapmak .site ve sektor etik kurallarina gore yasaktir.talepte bulunmayin.ilgi duyanlar size herturlu ulasir bol sans kolay gelsinBursada olan georadar yada resistivite cihazi olan (Hele birde cihazi propluysa) bi arkadas varsa.Muhakkak tanismak isterim.Bursa da zazako ve adapazarinda Lefterin yerlerini akrabalari vasitasiyla !!! Tereddutsuz Buldum.ama dedektorle cozum zor..
Değerli üyemiz, amacınız burada yer pazarlamak ya da alışveriş yapmak ise sitede bu tür işlemlerin yasak olduğunu hatırlatmak isterim. Bu bir uyarıdır dikkate alınız lütfen. Aksi takdirde uzaklaştırılırsınız. Hayırlı forumlarBu arada uludagin arkasinda ck kisinin aradigi meshur kurt u buldum .Kurt kirilmis lakin bilgisi olan kisilerin tarifleri ile inanilmaz derecede ortusuyor.Asla karistirilamayacak el yapimi seyler var.Bilgisi saglam olan kisiler varmi.sozde yeri Satin almak isteyen bir suru kisi ile gorustum.hepsi palavraci..Ters cevirip silkelesen 100 tl cikmaz..bilgisine guvenen kisilerin yardimlarini yada mesajlarini bekliyorum.