poseidon2023
Uzman
hayırlı sahurlar Rabbim güzel kalbine göre versin
Hayirli sahurlar ustam cumlemize , yolunuz dusmezmi bu taraflara hic..hayırlı sahurlar Rabbim güzel kalbine göre versin
beni işaretlemmişsin ama ben yinede yorumlayım zemin altında mezarın var yerini arkadaşlar söylesin.. benden bukadar
tamam dostum yerleri söyleyeceğim merak etmekıymetli @tatar26 ustam, yeri net veya muhtemel gördüğün yerler varsa işaretle inşallah.
Tuna42 zıpkın gibi bir genç aynı zamanda edeb sahibidir. Ekmeği yenir suyu içilen tiplerdendir.
Sana da çok dua eder. Benden söylemesi.:230: Duayı kaçırma inşallah.
beni işaretlemmişsin ama ben yinede yorumlayım zemin altında mezarın var yerini arkadaşlar söylesin.. benden bukadar
sercan33 ustam etrafda daha başka mezarlarda var tümülüs küçük capli yigmalar fln jeolog ustamizin dediğini teyit ettim deliğe yakin 10 metre mesafede sarnic var kayaya oyulmuş 6*3 luk bir sarnic hatta bu bölgeye asmaligag diyorlar yarin tekrar gidicem elimden geldiğince arastircam inş sizin nokta verebileceginiz fotolarla donerim ins saygilarkaya falcılığına gerek yok jeolog ne demiş dinle bu kayalar kırılmış diyor ve buraya getirilmiş diyor
ben burada zemin altından çıkarılmış kırılmış mıcır yada kaya parçası göremedim baca dediğiniz şey bir eşkiya kasası yada herhangi birinin kasası olabilir ve açılmış daha başka bişey yok umudunu kırmak istemem ama burası yakın dönemde kullanılmış yörük ve göçmen yerleşkesinden ibaret
tatar26 ustanın işaretlemelerini almadan araziye gitme. peşini bırakma :3: sana gördüklerini işaretleyecek inşallah.@sercan33 ustam etrafda daha başka mezarlarda var tümülüs küçük capli yigmalar fln jeolog ustamizin dediğini teyit ettim deliğe yakin 10 metre mesafede sarnic var kayaya oyulmuş 6*3 luk bir sarnic hatta bu bölgeye asmaligag diyorlar yarin tekrar gidicem elimden geldiğince arastircam inş sizin nokta verebileceginiz fotolarla donerim ins saygilar