Şimdi sağlamasına geçelim;
Yüce kitabımız Kur'an ışığında cinlerin maddeye temasını birçok konuda dile getirmistim. Onları görmek için aradaki boyut kapısının bir vesile ile açılması gerektiğini de belirtmiştim. Peki güzel kardeşim ; Allahın yarattığı 324 megapixel gözünün görmediğini 8megapixel kul yapısı cep telefonunun kamerasımı yakalıyor? Sen bu bekçi denen zatı muhteremi gözünle göremedinde makinenlemi gördün? Cinler ancak maddesel boyuta geçtiklerinde atıyorum bir kkurbağa bir yılan bir insan yada bir kedi formundayken fotograflanabilir onuda zaten sende görmüş olacağın için ne onun bir cin olduğunu
İspatlayabilirsin (deli derler sana) nede cin oolduğunu bile bile Gülümse resmini çekiyorum diyebilirsin. Umarım açıklayıcı olmuştur.
bilgi amaçlı yazıyorum kimin neye inandığı umurumda değil isteyen inansın istemeyen inanmasın şu megapiksel olayına takıldım
piksel olarak isimlendirdiğimiz renk kırılmalarıdır yani renkli ışık yansıtan noktacıklardır, mega dedigimiz çok büyük yoğunluk anlamında kullanılmıştır görüldüğü şekilde megapikselin hız (Hz) perde hızıyla yada boyut kavramıyla hiç bir alakası yoktur sadece birim alana ait pigmentasyon sayısını verir:72:kristof