???? Vallahi sen öyle diyorsan öyledir sen baya görmüşsün onları demekBen sadece benim korkmayacağımdan eminim? gerisi onlara kalmış?
???? Vallahi sen öyle diyorsan öyledir sen baya görmüşsün onları demekBen sadece benim korkmayacağımdan eminim? gerisi onlara kalmış?
İnanç meselesi.Oldum olası cinden vs korkmam ben.Zaten göremezsin ayetle sabit..???? Vallahi sen öyle diyorsan öyledir sen baya görmüşsün onları demek
7 ayetel kürsü -sonundaki ayet 7 defa okuduktan sonra ,onların frekansı insana yanaşamaz,yaklaştıkça yanarlar...Var tabii başımızdan geçen bir kaç şey.Siz dostlara tavsiyem,korkuyu beynin de yaratmamanız,korkunç bir şeyi düşündüğünüz anda böbrek üstü bezleriniz basar adrenalini,oda kola,bacağa kaslara kuvvet verir,göz daha hızlı görür,düşünce gücü yavaşlar.Bunlar adrenalinin tabii etkileridir o yüzden akılda böyle bir korkuya yer olmamalı eğer bu işlere ilgli varsa..?Doğrudur ama ALLAH C.C perdelerini kaldırırsa görürsün üstadım
Korkacak bişey yok onların neyinden korkacaksın dediğiniz gibi tabii onların yaşamına müdale etmedikçe rahatsızlık vermedikçe sıkıntı çıkmaz tabiki onlarda Bi ALLAHIN yarattığı Bi canlı sonuçta7 ayetel kürsü -sonundaki ayet 7 defa okuduktan sonra ,onların frekansı insana yanaşamaz,yaklaştıkça yanarlar...Var tabii başımızdan geçen bir kaç şey.Siz dostlara tavsiyem,korkuyu beynin de yaratmamanız,korkunç bir şeyi düşündüğünüz anda böbrek üstü bezleriniz basar adrenalini,oda kola,bacağa kaslara kuvvet verir,göz daha hızlı görür,düşünce gücü yavaşlar.Bunlar adrenalinin tabii etkileridir o yüzden akılda böyle bir korkuya yer olmamalı eğer bu işlere ilgli varsa..?