Ömer ustam pisagor un bahsettiği üçgen taş çıktı duvarın iç alt kısmında acaba tarif ettiği taşmı fotosunu burdan yükleyemedimEkli dosyayı görüntüle 123685
kardeş işçilik var yalnız çözemedim
bir şeyler anlatmaya çalışmışlar
bence buranın üzerine çalış
iyce bir temizle taşları ortayaçıkar
sonra bir resimleyip yükle bakalım ne görücez.
bence sökmede acele etmeÖmer ustam pisagor un bahsettiği üçgen taş çıktı duvarın iç alt kısmında acaba tarif ettiği taşmı fotosunu burdan yükleyemedim
senın anlatmana gore papaz evıyle kılıse arası 700 metre mesafe cok uzak dehlız ıcın engebelı arazı galıba bırdeyaklaşık 400 m altımda papazın evi var ve benim üst tarafımda 300 m ilerde kilise ama sadece arazisi kaldı duvarları yıkıldı ve kilisenin 50 m altında tarihi çınar ağacı
3 gen taş soyledıgım yerdenmı cıktı ?Ömer ustam pisagor un bahsettiği üçgen taş çıktı duvarın iç alt kısmında acaba tarif ettiği taşmı fotosunu burdan yükleyemedim
Demirin çıktığı yerin hizasından bahçeye dogru duvarın en arkasında taşın bi kenarı yaklaşık 40 cm geliyo iki kenarı düz yapılmış bir kenarının orta kısmı biraz oval3 gen taş soyledıgım yerdenmı cıktı ?
farklı bır yerdenmı ?
Demirin çıktığı yerin hizasından bahçeye dogru duvarın en arkasında taşın bi kenarı yaklaşık 40 cm geliyo iki kenarı düz yapılmış bir kenarının orta kısmı biraz oval