ustam 2-3 ay sonraya hazırlık olsun diye yineledim konuyu şu anda ayrı yerlerdeyiz bu alanlar ile sonuç alamamın sebebini bende anlamadım gerçi pek yönlendiren olmadı resimleme de biraz eksik sanırım suç bende ben şuna üzülüyorum bakıyorum adam kendi konu açıyor teçrübeli mesaj sayısı bilmem kaç bin öyle resimler atıyor böyle yorumlar yapıyor azın açık kalır gel gör ki başka konuya tek kelam etmiyor e hani bu iş senden sorulurduSen taze bi cay koy bide taze konu ac birak islak sulu yerleri...kuru iyidir kuru....zaten konu basinda demissin sonuc alamadim muhabbetine koydum resmi diyye..
değirmenin resmî yok malesef şöyle anlatayım Deren’in içinde tam suyun aktığı yerde kenarda dere suyunun sağında üstü çatısı giriş duvarları yıkılmış içinde yuvarlak büyük taşları kalmış 5 6!tane harabe yani otlar vs büyümüş şimdi dere içinde değirmen suyun akan suyun hemen sağında bir 15 adım sonra suyun akış yönüne gidildiğinde dereden sağa şelale için giriş yapılmış atlayıp zıplayıp şelalenin oraya gidiliyor tabiki Atlayıp zıpladığımız yerler yine akar su o kadar yaşlı bulamadım değirmenin tarihçesi için ama o kadar eski değil diyorlar..Değirmen nerde sorası geliyor insanın
.Birde birsey soracağımı o kesme taslar oda icin mi yapılmış yoksa köprü tarzı gibi birsey icin mi ? Diğer fotoğraflara gelirsek su parmaklı ayak işaretinde parmakları kontrol et parmaklarda farklılık var mi yoksa ayak istikametinde ilerle seni sona götürür ys ds ikinci bi işareti gösterir
ayak parmağı dediğiniz şey kaya üzerindeki oyuk galiba kaya suyun akış yönüne çapraz duruyor akar su ile bitişik çapraz durduğu için su yukarıdan aşağıya kaya çapraz duruyor kayanın önü Deren’in karışı tarafı çalı çırpı orman arka tarafı çalı çırpı ormanBirde birsey soracağımı o kesme taslar oda icin mi yapılmış yoksa köprü tarzı gibi birsey icin mi ? Diğer fotoğraflara gelirsek su parmaklı ayak işaretinde parmakları kontrol et parmaklarda farklılık var mi yoksa ayak istikametinde ilerle seni sona götürür ys ds ikinci bi işareti gösterir
yine dere içinde olan biryer 4-5 metre yüksekte hocam orası sarnıç gibi damla damla sular akıyor oralardan belki akan damlalar o hale getirmiştir diye düşündük ama gidince detaylı çekerim uzun bir süre kalkacağım oradaDiğer yer 5 nolu bölümde 1. fotoda soldaki kesimli yüzü ve yakın çevresini iyi bi kontrol
edip yakın fotolarmısınız.
İşaretlediğiniz alanları tokmaklama yolu ile kontrol etmeye çalıştım ama heryer sulak alan olduğu için aynı sesi veriyor.. porçöz falanda etki etmiyor su olduğu için . Kırmızı ile çizdiğiniz yerde insan suratı gibi birşey var daha önce ustalarımız işaretledi büyük kayaya gelince sanki kendisinde birşeyler varmış gibi hissediyorum ama zarar vermek istemiyorumEkli dosyayı görüntüle 238862
Buranın sağı solu deşelenmiş, yalnız su akarının arkasına ellenmemiş, oraya da sen bi elle bakalım. Sıvalı gibi görünümü var oranın ve deşelenen yerlerin. Resimde kormozıya aldığım alan aynı zamanda suya uzanmış şahin başı gibi görünüyor bu açıdan. Şelale devamı veya gerideki şelalerin de araştırılması lazım. Eğer işaret varsa yosun vs temizlenmeden biraz zor bulunur. Benim de başım şelaleler ile dertte.
Ekli dosyayı görüntüle 238863
Diğer alanda burayı bi temizle başka birşey çıkar mı bakalım.
yığma olan yer de iyice bir kurcalanmalı. Cihaz olmadan zor.
bilgi amaçlı bu linkdrki bilgileri de oku
inşaallah. Rastgele...
https://definesohbeti.com/define-is...eri-nerelerde-olur-selale-define-isareti.html
maşallah hocam gözler kesikin orası bombeli özellikle yapılmış gibi kesilmişnbombe ayrı bir kat bir alt katı kanalın ve oyuğun krokinin olduğu kısım zatenEkli dosyayı görüntüle 238865
Böyle oyması olan göbeği oval kesim olan kaya var ise .Karşı istikametinde yığma altında tümülüs odası gibi oda aranır.hiç bir sonuç alamamışsınız .Baya işaretler var mevkide boş olduğunuda sanmıyorum.
evet oralar göze çarpıyor vura vura kollarım koptu ama tık yok birşey işlemiyor acaba şarjlı işe yarar mı