Hipnoz Yöntemiyle Hedefe Ulaşmak

kabakburgiba

Operatör
@sandalcı14 kardeşim.bu çekirdeklerin yeme şekli nasıl bunu belirtmemişsin.bütün mü yutulacak.toksa bir kap içinde dövülerekmi.sabak akşam veya açmı tokmu.ısaca bu bilgileride yazarsan çok faydası olur diyorum.sevgi ve saygılarımla.farklı bir konu ve ilginç.yorum yapan tüm arkadaşlarımada teşekkür ederim Ledun aksakallı Root kaan5557 Karacasan Y2J ve diğer arkadaşlarıma.

Kamhi Leonard

PiSaGoR
Yav siz nelerle uğraşıyorsunuz
Bizler defineciyiz ...
Ama bu sitede defineye bağlanması gereken tek bir yol kaldı
Oda haca gitmeden defineyi bulamazsınız...

Umarım anlayan anlamıştır ve selâm...

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Yav siz nelerle uğraşıyorsunuz
Bizler defineciyiz ...
Ama bu sitede defineye bağlanması gereken tek bir yol kaldı
Oda haca gitmeden defineyi bulamazsınız...

Umarım anlayan anlamıştır ve selâm...
Kamhi ustam .. benim ekiplerin 1 inde 2 tane hacı abimiz vardı ... 1 i rahmetli oldu .. diğeri şuan hasta arazi işi bitti onun için ... ama define bulamadık onlarla .. hemde çift okeyliydik senin formüle göre ..
Bilemediğimiz noktamı var acaba ..

Kamhi Leonard

PiSaGoR
Kamhi ustam .. benim ekiplerin 1 inde 2 tane hacı abimiz vardı ... 1 i rahmetli oldu .. diğeri şuan hasta arazi işi bitti onun için ... ama define bulamadık onlarla .. hemde çift okeyliydik senin formüle göre ..
Bahsettiğim define bu define deyil elbet :200:

Ama msjima baktım bende okuyunca senin gibi anladım özür dilerim :227:

kaan5557

Engellendi
Kamhi ustam .. benim ekiplerin 1 inde 2 tane hacı abimiz vardı ... 1 i rahmetli oldu .. diğeri şuan hasta arazi işi bitti onun için ... ama define bulamadık onlarla .. hemde çift okeyliydik senin formüle göre .. Bilemediğimiz noktamı var acaba ..
Define hazine gömü bütün bunlar para demek..Haç farizası malum para ile yapılan ibadetlerden öyleyse zekatta bu katagoriye girer..Öyleyse hocam define bulmak için zekatlarımızı atlamadan vermek lazımdır diyebilirmiyiz..şimdi düşündümde belkide çok alakalı..gülmeyin yaww...))Kamhi ustamdan alıntı yapmış oldugumu saniyordum ama zararı yok. Kamhi Leonard

Son düzenleme:

odin

Editör
karsiya el duzulu gelmis, sizin sanssizliginiz bu olmus :200: