Estagfirullahhaddim olmayarak yazdıklarınızı tasdik ederim
Allah CC razi olsun
Estagfirullahhaddim olmayarak yazdıklarınızı tasdik ederim
Kamhi ustam .. benim ekiplerin 1 inde 2 tane hacı abimiz vardı ... 1 i rahmetli oldu .. diğeri şuan hasta arazi işi bitti onun için ... ama define bulamadık onlarla .. hemde çift okeyliydik senin formüle göre ..Yav siz nelerle uğraşıyorsunuz
Bizler defineciyiz ...
Ama bu sitede defineye bağlanması gereken tek bir yol kaldı
Oda haca gitmeden defineyi bulamazsınız...
Umarım anlayan anlamıştır ve selâm...
Bahsettiğim define bu define deyil elbet :200:Kamhi ustam .. benim ekiplerin 1 inde 2 tane hacı abimiz vardı ... 1 i rahmetli oldu .. diğeri şuan hasta arazi işi bitti onun için ... ama define bulamadık onlarla .. hemde çift okeyliydik senin formüle göre ..
Bilemediğimiz noktamı var acaba ..
Define hazine gömü bütün bunlar para demek..Haç farizası malum para ile yapılan ibadetlerden öyleyse zekatta bu katagoriye girer..Öyleyse hocam define bulmak için zekatlarımızı atlamadan vermek lazımdır diyebilirmiyiz..şimdi düşündümde belkide çok alakalı..gülmeyin yaww...))Kamhi ustamdan alıntı yapmış oldugumu saniyordum ama zararı yok. Kamhi LeonardKamhi ustam .. benim ekiplerin 1 inde 2 tane hacı abimiz vardı ... 1 i rahmetli oldu .. diğeri şuan hasta arazi işi bitti onun için ... ama define bulamadık onlarla .. hemde çift okeyliydik senin formüle göre .. Bilemediğimiz noktamı var acaba ..
karsiya el duzulu gelmis, sizin sanssizliginiz bu olmus :200:Kamhi ustam .. benim ekiplerin 1 inde 2 tane hacı abimiz vardı ... 1 i rahmetli oldu .. diğeri şuan hasta arazi işi bitti onun için ... ama define bulamadık onlarla .. hemde çift okeyliydik senin formüle göre ..
Bilemediğimiz noktamı var acaba ..