Kül çıkmadı taşı fotolandırdım fakat bu konuya ekleme yapamıyorum uçmuş üstadım
Bak kardesim bu kaya tuzak der kaya tuzağı tonlarca inşallah uğraşmadınız bu kayay la!!!!Maalesef 3mt derinlikte gece yüzüne bu kadar oldu teşekkür ederim sağolun üstadlarım inşaallah daha net fotoğraflar çekip yüklemeye çalışırım Şirvan BulursamKader25 üstad
Kardes fotolardan algiladigim kadariyla iki ihtimal var ilki sulfur ikincisi de radyoaktif bir mineral (hangisidir diyemem cunku genelde sari renk olurlar). Sen sakin ciplak elle ellememeye calis. Ultraviyole isik altinda parlama yapar radyoaktif mineraller. En kolay bu sekilde anlayabilirsin. Uv isik veya mor otesi isik nasil elde edilir diye aratirsan yapilislari hakkinda fikir sahibi olur hemen kontrokunu yapabilirsin. Insallah radyoaktif minerallerden degildir.Ekli dosyayı görüntüle 179787
Ekli dosyayı görüntüle 179788
Ekli dosyayı görüntüle 179789
Ekli dosyayı görüntüle 179790
Bu taş olay yerinin 2metre altından çıktı ne amaçla yapılmış olabilir maden karıştırılmış olabilirmi
Valla ellemedik yerini bıraktım sayılmaz üstad sonucu kötü olmaz inşallah . Halada evde duruyor ne yapmamı önerirsiniz jeolog üstadRadyoaktif demek icinde Uranyum var demek oluyor ki bu da radyasyon ve tehlikeli sonuclari olur demek.
Valla ellemedik yerini bıraktım sayılmaz üstad sonucu kötü olmaz inşallah . Halada evde duruyor ne yapmamı önerirsiniz jeolog üstadRadyoaktif demek icinde Uranyum var demek oluyor ki bu da radyasyon ve tehlikeli sonuclari olur demek.