Dedektorburada Banner Mobile

İki domuz

Dedektorburada Banner Mobile

Alper22

Yeni Üye
Selamlar ustalar.Burda iki domuz işareti gördüm sizde görebildiniz mi ? Eğer gerçekten domuzsa anlamı nedir ?

Ekli dosyalar

aslan81

Moderatör
Moderatör
Kayanın bulunduğu yer ve büyüklüğü nedr,sabitmi yani yerli kaya mı? yerinden yuvarlanır kaldırılabilir mi?
yerli kayada domuz işareti önemlidir...

Alper22

Yeni Üye
Kayanın bulunduğu yer ve büyüklüğü nedr,sabitmi yani yerli kaya mı? yerinden yuvarlanır kaldırılabilir mi?
yerli kayada domuz işareti önemlidir...
Fotoğrafta görüldüğü üzere tabiki yerli kaya.Boyutlar 2 buçuk 1.70

AGEMO

Member
200-250 adımda bataklık sazlık var mı ? Buraya yakın değirmen ve kilise var mı ? Buranın üst tarafında manastır var mı ? Yakınlarda koltuk ve taş öbeği var mı ?

Alper22

Yeni Üye
200-250 adımda bataklık sazlık var mı ? Buraya yakın değirmen ve kilise var mı ? Buranın üst tarafında manastır var mı ? Yakınlarda koltuk ve taş öbeği var mı ?
Evet bataklık var.Kilise ve papazın evi var değirmeni bilmiyorum.Yakınında manastır yeri olarak bilinen yerde var.Taş öbeği de var.Koltuk taşı görmedim olabilir büyük kayalık var.Sağ dan dereye inen patekada var

AGEMO

Member
Değirmen de vardır. Saydıklarımızın çok daha fazlası vardır. Manastırın orada yol ikiye ayrılır çok ileride yeniden birleşir. Alt tarafında birkaç farklı kaynak suyu olur. Bunlardan birinin tadı güzeldir. Biri ise değildir. otları bile sarartır. Hepsinin ayrı ayrı işleri olur. Suyu güzel olanı çeşme yaptıysalar önemlidir.

Domuz domuz ise evet ön tarafında birkaç adımda emaneti olur. Kalça tarafında da delik olmalıdır. Sizin burada dere de güzelmiş. Alıcı gözle gezdikçe çok şey çıkar karşınıza

Size bir tüyo domuzların takıldığı bataklık tarafında arayın sulardan acı olanını... Hele bu sıcaklarda biraz rahatsız kokusu bile ele verebilir. Bulursanız orada da patika dönemeci olacak. O dönemecin de noktanın da fotoğraflarını isteriz. Tatlı su ise buraya yakın ama az daha aşağıda kalır.